Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

torsdag 20 juni 2013

GLAD MIDSOMMAR

Hej på er alla fina där ute!
TACK så himla mycket för alla snälla kommentarer som ni har lämnat!
Jag vet att jag har inte tittat in till er på länge men jag är knapp hemma nu för tiden:) Nu tänkta jag att jag ska skriva ett snabb inlägg innan jag försvinner ut igen!


12 Juni var vi, jag, Leyla och praktikanten Enis, i Stockholm att fira min kusin, Ilona, som tog studenten! GRATIS ILONA!

Annars som sagt är jag mycket ute...


...här lite bilder från fina staden Örebro!
Här om dan gick jag runt med en vän på stan och kollade alla fina konstverk som vi har här o där på stan nu! Jag kan varmt rekommendera att gå och titta på alla de sakerna om du är i Örebro!

Jag kan säga att jag verkligen njuter och är faktiskt jätte glad och lycklig just nu!!! Det har hänt nått roligt men jag tänker inte säga än vad det är för nått:):):)


Igår var jag med Wilton hela dagen när resten av familjen  var i Skara Sommarland. Jag tycker det var så roligt att Anabelle fick ha mamma och pappa helt för sig själv!

Leyla sommarjobbar på en dagis, praktikanten har åkt på en resa med sin familj, Sannas familj har sommarlov och de njuter av sommaren!

Jag vill önska alla en riktigt skön midsommar!!!


Kramizar Sirpa

måndag 10 juni 2013

Sköna sommar och vinst

Hej på er alla sköna!
Tack för all snälla kommentarer som ni har lämnat! Och oj oj oj vad dagarna går! Jag är inte mycket hemma nu för tiden! Jag är ute och njuter av det vackra vädret och träffar vänner! Hih springer lite här o där och njuter av den sköna sommaren!


Jag tycker att det är så härligt att alla blommor blommar fullt nu och det är så grönt överallt! Vi har ganska många såna här "Syren-träder" här i vårat område!


Det är ljust sent på kvällarna och solnedgången är så fin när det är helt blå himmel!


Vi hade fest! Svärson praktikanten tog studenten i fredags! GRATTIS ENIS!


Jag har hunnit sola lite med mina ungdomar på parken! SÅ skönt!!!

Här om dan kom brevbäraren med en liten paket till mig och den var min vinst från
Anna med bloggen Mitt liv i vitt!


Jag vann fyra super söta porslins rosor! TACK Anna!!! De är jätte fina! 

Den här sommaren vill jag verkligen njuta av livet , vara mycket ute, vara med mina nära o kära och vännerna! Så jag kanske är inte så aktiv här på bloggen som jag skulle vilja vara men provar titta in då o då i alla fall!
Imorn bitti har jag "gympa-passet" så lite vardags sysslor måste hinna också:)

Jag hoppas att alla har det bra och önskar alla jätte sköna dagar!
Och varm välkommen till alla nya följare!


Kramizar Sirpa

söndag 2 juni 2013

Härliga dagar

Hej på er!

Det är SOMMAR!...eller i alla fall officiellt! Men visst har vi haft fina dagar också men idag är det ganska så grått...mycket grått:(
TACK för alla snälla hälsningar om mitt förflutna och min handled! Handleden mår bra nu...äntligen!


Vad dagarna har gått fort, det är redan söndag! Jag har varit ganska mycket ute och njutit av det fina vädret och umgåtts med nära o kära! 


I torsdags var jag ute med min vän och blev bjuden på en go middag, vi hade mycket trevligt och vädret var ju helt underbar! 
I fredags satt jag först lite på uteserveringen och sen gick jag till Harry´s. Jag tänkte att det skulle vara roligt att vinka lite rumpa men så blev det inte...det var inte alls bra stämning där så det blev tidig hem gång för mig! 
Igår kväll var jag hos en vän och vi hade en skön, lugn kväll med trevlig snack, kaffe och tv!


På de här senaste dagarna har jag haft ganska många tillfällen att umgås med Anabelle och Wilton och det är ju alltid lika roligt:)

  
Inte så länge sen vann jag ju på en utlottning hos This is my life en sån här Torky men den var grå. Här om dan fick jag en till, svart! Jag hade nämligen vunnit två stycken såna och den hade jag glömt bort totalt! Det var en lapp med den svarta vart Edet förklarade att de hade inte kunnat skicka båda samtidigt! Så den svarta ska stå på min pysselhörna och den gråa ska vara i köket/balkongen när vi grillar.

Bilderna om blommorna är från min promenad i tisdags.
Vad kommer att hända idag...ingen aning! Det är fotfarande helt tyst i huset...alla sover! Det är bara jag som brukar vara uppe med tuppen:)

Önskar alla en skön söndag!


Kramizar Sirpa