Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

måndag 18 oktober 2010

Julstämning med Carrie i hallen

Så har ny vecka börjat igen!
Jag är så glad över alla snälla kommentarer som ni lämnar, TACKAR!!!
Jag har börjat veckan med att springa på stan och lite utanför också. Jag gjorde ett besök på Ide & Hobby och köpte lite grejer att kunna fortsätta min smyckeskurs. Sen till grannen, Indiska. Där köpte jag två tavelhyllor till vardagsrummet, nu fattas det bara tavlorna. Tänkte faktiskt ta en runda på Gallerix nån dag för de har just nu upp till 70% rea på tavlorna. Sen tog jag bussen till Rusta och hämtade två burkar vit målarfärg. Därifrån tog jag en promenad upp till stan igen (dagens motion). Bussen hem, lämnade sakerna och till Ica och där man skulle behöva en karta och kompass just nu för de bygger om där och de har flyttat alla grejerna så att man hittar ingenting där nu! Hemma satte jag på musiken, satte mig och njöt av en go, snabb lunch med färdig grillad kyckling och potatissallad, nam!
Här om dan köpte jag min exemplar av Allers Julmagasin. Jag hoppas verkligen att jag kan få upp en bra julstämning i år. För förra julen var jag så antijul som man kan bara vara, vet inte varför men jag ville bara att julafton skulle gå snabbt över. Men i år hoppas jag andra tag! Jag har bara härliga minnen av våran falmiljejular specielt när jag var barn.


Vi hann, alltså titta en film igår och inte vilken som helst film även Sex And The City 2! (Nej, jag gick inte på bio att titta på den) Jag bara älskar de! Jag har hela serien, första filmen och en bonus film som heter Sex And The City Essentials FASHION. Så Bra!!! Och till och med hittade jag en blogg igår som har utlotningen och man kan vinna SATC 2 DVDn! Vilken öde :)

Jag tog mig lite i nacken igår och började fixa lite i hallen. Fram bra med borrmaskinen, hammaren osv. Jag ska ha en tema i hallen. Jag har en korg på golvet med gamla tidningar i (jag kan ta de därifrån sen när jag behöver de till mitt pysslande).

Det var den här stationklockan som jag sprang efter i Jysk men nu har jag den och den hänger i hallen. Under den är en av tavlorna som jag gjorde här om dan. Jag printade ut en gammal tidtabell från början av 1900-talet och behandlade papret med kaffe att får den se lite äldre ut.


Kan ni gissa vad jag har för tematanke till hallen?

Alla har lämnat så fina kommentarer om mitt lilla skrivbord som jag fick till vardagsrummet, tack! Jag har inte fyndat eller köpt det även jag fick det från en go vän som hade det stående i källaren. Så ett stort TACK till dig M!
Lite kvar i vardagsrummet. Klara planer till hallen, inte så mycket kvar. Köket, klara planer, kanska så mycket kvar. Badrummet, jag vet ungerfär vad jag vill men det får vänta, men fabian, jag såg idag en grej på tidningen som jag skulle vilja ha dit men men!!!

Hoppas eran vecka har börjat bra och jag önskar alla en skön kväll!

Påminner att min utlottning avslutas på söndag den 24 kl 00.00!

Kramizar Sirpa

24 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder på klockorna, så romantiska =)
    Vet inte vad utlottningen är för ngt, men ska man bara hojta till att man är intresserad så är jag på.
    Ha en trevlig afton.

    SvaraRadera
  2. Vilket läckert tema till hallen och du är så duktig med att printa ut fina tavlor, snyggt.
    Kramar:)

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Snygg klocka du köpt..jag har en likadan i köket..hihi. Du har då haft en fartfylld dag fullt ös verkar det som. Jag som bara har jobbat och sen haft besök av en vännina och nu sitter jag här. Orkar inte så mycket efter jobbet men får hoppas på mer energi till helgen. Härligt tema du hittat till hallen, vilken bra ide. Idag har jag skrivit ut en del schabloner på jobbet, ska köpa plats och trycka ut dem på det och sen måla dem på möbler och lite annat här hemma.
    Härligt att du känner glädje inför julen detta året, jag bara älskar julen och allt vad det innebär. Stressa gör jag inte utan tar en dag i taget, för julafton är ju alltid den 24 december. Jag har ju redan gjort kålrotslåda, det är det viktigaste på mitt julbord :-)
    Nu längtar jag till advent då jag kan börja pyssla lite mer och sätta fram ljusstakar och stjärnor..
    Oj nu blev det mycket jul :-) Ska lugna ner mig nu.
    Önskar dig en skön kväll.
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  4. Jo, tack... jag såg dig allt idag med indiskapåsen i högsta hugg när jag susade förbi dig i bilen! Haha...
    Så du är oxå ett fan av sex an the C...!! Me 2! Säger jag bara!!!
    men du.. extra bonus filmen har jag missat! Är det nått å ha!??
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  5. Hej Snälla Sirpa
    Dagen har flytit på bra, men är nu lite trött, ska ta mej en kopp kaffe, så piggnar jag nog till.
    Du, så fint i hallen, kan se vad det ska likna.

    Önskar dej underbara dagar
    Kramar
    /Maggan

    SvaraRadera
  6. Halloj där lilla vän!ღ
    Tackar för alla varma ord från dig, ursäkta för att jag inte har hunnit med den sista tiden ;)
    Men det blir bättre!ღ
    Oj oj, vad du har hunnit med i dag!! Fantastiskt!ღ
    Din klocka var jättefin, det samma med din tavla.. kan det vara en "hall i väntan" du ska göra? Ska bli så kul att se gumman ;)
    Nu måste jag springa, lillkillen hojtar "maaamaaa!!" Han badar, jag är lite orolig så jag sitter i hans sovrum nu tjihii ;))
    Kram på dig, njut av kvällen nu ;)
    Anki

    SvaraRadera
  7. Badrummet ligger precis brevid... *spriinger* ;))

    SvaraRadera
  8. Vad duktig du är med alla dina projekt. Bara du unnar dig att njuta därimellan.
    Vad fin tavlan blev. Har provat det där med kaffe men får inte till det. Gör väl nåt fel.
    Ha en bra kväll, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  9. Aha, du hade fått skrivbordet, vilken snäll vän
    Och det var jättefint med klockan och tidtabellen. Och det var inte lite du hann på en dag, är full fart hos dig.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  10. Hej Sirpa, tänk att det är något speciellt med tågstationer och allt som hör till. Gillar din charmiga tavla, sså fin den var och klockan var ju given i din hall. Själv skulle jag gärna kunna bo i ett gammalt stationshus, det finns så många fina tomma i vårt avlånga land. Vad kul att inspirationen inför jul kommit till dig det kommer att bli hur bra som helst. Kram på dig/INgela.

    SvaraRadera
  11. Hejsan! Hittar man så fina klockor på Jysk!! Hallen din blev jättefin. Bra tips det där med kaffet. Det skall jag ta och prova ;O)
    Kram Arja

    SvaraRadera
  12. Hei ysvävä. Tack söta. Man kan göra om nästan allt bara man har idéer eller hur. Jag har lamporna nu i vårat sovrum. Brickan vart också fin en Christa bricka. hihi Helgen har inte varit bra. Har varit så dålig. MEN nu är jag tillbaka. Latat dig?? ihii det är bra det. MAN måste göra det ibland. Tack söta jag mår bra nu. Men man har inte haft mycket till ork. Nu måste jag gå och måla lite, snart hihi kram

    SvaraRadera
  13. Oj, vad effektiv du har varit idag Sirpa!! Fina inköp!!
    KRAM

    SvaraRadera
  14. Hej! Fin hall du har fixat! Du har haft en tempodag som jag ungefär, då är det skönt att bara få vara ledig å mysa under kvällen! Kram Iréne

    SvaraRadera
  15. Tja,...kanske det blir en vänthall :)
    Snygg stationsklocka, jag har en likadan *fniss*
    Kram

    SvaraRadera
  16. God kväll!
    Köpte oxå Allers Julmagasin idag! Åh, vad mycket fint det fanns i den i år (tredje året i rad jag köper den). Köpte oxå tidningen 101 idéer... rekomenderas!! Mycket vackert och lätt-pysslat.
    Snygg stationsklocka, vännen! Jag tror att din hall kommer att förvandlas till en.... vänthall! *ler*
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  17. Jag har ju sovit bort nästan hela helgen. Nu kliar det i fingrarna att sätta fart. Evelina kommer ju den 12 nov då måste det mesta vara klart. Latar du på soffan? det ska jag göra med snart. Hoppas du får en fin kväll kram

    SvaraRadera
  18. Hej! Vilket härligt tema. En sådan stationsklocka ska jag också försöka få tag på...såg att de hade dem till nedsatt pris för tillfället :).
    Allers julmagasin såg härligt ut...det borde man kanske också skaffa åt sig :).
    Kram/Annie

    SvaraRadera
  19. Alltid full fart och massor av inspiration inne hos dig. Jag har inte köpt Atters tidningen ännu, men däremot en norsk julbok som var väldigt inspirerande.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  20. Tack Sirpa för att du meddelade mig om att jag vunnit. Alltid lika kul att få en sådan fin överraskning,nu är min dag toppen.

    Ha en riktigt skön fortsatt vecka!
    Kraamar i massor!

    SvaraRadera
  21. Hej Sirpa!
    Vad duktig o pysslig du är....
    Ser så fint ut!

    Jag ska nog också besöka Indiska någon dag när jag kommer till örebro. Dom brukar ha mycket fint nu till jul....

    Må så gott!
    Kram Therese

    SvaraRadera
  22. Tack goa du för dina alltid snälla kommentarer, de värmer =) och grattis till din fina vinst hos mio ..turgumma där =) stationsklockan o tavlan är kanonfina
    stor kram pia

    SvaraRadera
  23. Ser fram emot bilder på smycken....ha en skön Vecka! Kram från Mita

    SvaraRadera
  24. Åh vad spännande med hallen ska bli kul att se sen!
    Ha en finfin eftermiddag!
    Kramis/Lena

    SvaraRadera