Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

torsdag 14 oktober 2010

"Latmasken"

God dagens alla sköna där ute!
Torsdag igen! I Finland har vi en...ja, vad heter den nu...men ändå, vi säger "Torstai toivoa täynnä!" ungefär: "Torsdag, fullt med hopp!"
De här två, tre sista dagarna har jag inte varit helt mig själv eller ja, men sjukdomen har tagit lite över. Men som jag är, så ger jag inte upp!! Men man kan lungt säga att så här kände jag mig igår :)

Jag tänkte visa till er idag den där lilla saken som jag ropade på auktionen som vi hade på bussen på vägen till Falun. Den är en väggprydnad av gips med en liten hylla och änglar.



Vad skulle passa bättre för mig än änglar och pärlor?! Den ska få hänga i mitt sovrum.

Den här lilla, söta glasburken med "guldpengar" i köpte jag från Else´s Bod. Burken ska jag ha sen i köket. Men "guldpengarna" tror jag kommer att försvinna kanska så snabbt!

Som sagt gjorde jag inte så mycket igår. Lite små pyssel blev det efter middagen vid köksbordet. Jag började planera lite en berlock som jag har tänkt att göra men jag behöver en grej att kunna göra klart den. Jag har faktiskt ganska mycket planer i huvudet men, men allt med tiden. De närmaste dagarna har jag planerat att sy, måla, göra smycken, klippa o klistra och pyssla lite med torkade rosor.
Idag har det blivit lite vanliga hemmasysslor, diska, tvätta, plocka osv. Det kan hända att jag hinner inte titta in till er idag :( Jag tänkte gå ut till det vacka vädret med Anabelle och senare har vi planerat med Leyla att ha en filmstund med något gott.
Men jag tackar så mycket för alla snälla kommentarer och önskar alla en fin torsdag!

Kramizar Sirpa
(Var gärna med i min utlottning)

17 kommentarer:

  1. Hoppas du har en skön dag ut i det härliga vädret..våran startade med regn men sedan kom solen...men blåsigt det är det..

    Hoppas du känner dig piggare idag, ha det gott, kramen och det du handlade...så fin ..

    SvaraRadera
  2. Hej vännen
    Hoppas att du är lite piggare idag. Annars så kommer här en piggaupp kram från mig *KRAAAAAAM

    Tack snälla föresten för alla fina och goa kommentarer till min blogg.
    /bella

    SvaraRadera
  3. Hej Sirpa,
    Tusen tack för din rara hälsning hos mig. Vilken underbar liten änglahylla du köpt ! Njut av det vackra vädret och krya på dig !
    Varma kramar/Marita

    SvaraRadera
  4. Hej! Vad fina saker du köpt! Hoppas du är piggare idag, fast isbjörnen ser väldigt söt ut där den ligger och solar ;).
    Kram/Annie

    SvaraRadera
  5. Vilken söt hylla Änglar och pärlor är bara så himla fint.Hoppas att du känner dig bättre idag.Njut och gör som den lilla söta isbjörnen ta det lugnt.Massa krya på dej kramar rara du Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  6. Hej vännen!
    Söt änglahylla du ropade in!
    Visst ska det lilla trollet flytta hem till sig igen. :( Det var sagt att hon bara skulle vara hos oss medans hon löpte, och det är klart nu. Jag är inte förtjust i blodfläckar överallt och jag hatar varje gång mina tikar löper. Men med det här lilla trollet så kunde hon gått ha fått löpa fleeera veckor till. :)
    Ta hand om dig nu, vännen!!! *kram*
    Jenny

    SvaraRadera
  7. Hej vännen
    Ta det lugnt och sköt om dig.
    Kramis

    SvaraRadera
  8. ... kan även använda burkarna att spara guld tior i!
    *ler*

    SvaraRadera
  9. sv: Kul, och tack för att du vill vara med! Vinnaren kommer upp den 23 oktober :D

    p.s Har ni fått snö? Det har vi i Umeå! Resultatet blev jätte fina bilder med blandning av höst och vinter. Kika och kommentera gärna!

    SvaraRadera
  10. Visst var det härligt ute i dag. Blåsigt men vackert. Jag promenerade i två timmar med lilla Malva.
    Ha en skön kväll

    Kram
    annika

    SvaraRadera
  11. Mmm änglahyllan me like. Vi har haft sol också trots att det var så grått i morse och regnade. Hahha latmask? det är du nog inte. Härligt med filmkväll. Här springer jag med färgburken i ena handen och bloggen i den andra hahah. Håller på och målar mina guldfärgade saker här. Ha en fin kväll kram

    SvaraRadera
  12. Ja man måste vara rädd om sig och lyssna till sin kropp!!! Skönt att kunna vila och ta det lugnt, både skönt och livsnödvändigt! :)))

    Ha en skön kväll och var rädd om dig!
    KRAM!

    SvaraRadera
  13. Vilket härligt talestätt, torsdag fullt av hopp!! Det ska jag tänka på när jag går till jobbet varje torsdag för det behövs!! Hoppas du mår bättre Sirpa, i annat fall KRYA PÅ DIG! KRAM

    SvaraRadera
  14. Vilken vacker gipshylla du ropade in.
    Hoppas att du mår lite bättre nu.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  15. Vilken fin ängla hylla
    Ha en riktigt skön helg

    SvaraRadera
  16. Hej! Nu försöker jag igen, får bara error 503.
    Hoppas du fick en härlig dag med dottern igår med både promenad och mys framför tv.
    Jättefin ängelhylla du köpt.
    Önskar dig en härlig helg.
    Kramis Britt

    SvaraRadera