Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

onsdag 6 oktober 2010

Springer med klockan i halsen

Hej alla bloggisar!
Jag är bara en snabbis hemma nu och tänkte att jag börjar skriva dagens inlägg redan nu när jag är någorlunda vaken fortfarande. Klockan är nu 13.50 och om en timme måste jag sitta på bussen igen. Jag vet inte vad det har varit på den här veckan men jag har varit nånstans varje dag. Åker hemmifrån på förmiddagen, ibland kommer jag hem där emellan och sen åker jag igen, som idag. Vissa veckor är bara sånna här, bestämda tider här och där! Men det känns att jag inte har hunnit sitta så mycket vid datorn och titta in till er så mycket som jag skulle vilja. Nuförtiden skriver jag ett inlägg på två, tre timmar innan jag kan publicera de, det kommer alltid nånting emellan när jag är på gång och skriver. Ibland kan jag lägga in inlägget 22 tiden och då är jag redan helt slut, just när jag skulle vilja titta in till er!

Idag har jag redan varit på Else´s Bod, där var det 50% rea på hela butiken idag. Lisa var inte där men det var en annan härlig tjej, och klantiga jag, jag glömde fråga hennes namn, men jag tror att hon heter Katta men jag är inte säker (det står på hennes e-postadress på bloggen). Vi har träffats redan ett par gånger och jag vet att hon har en blogg som heter TVÄRSLÅ, titta gärna in där, hon gör bl a jätte fina vantar.
Därifrån åkte jag till Marieberg, till JYSK för att köpa en sak som jag har viljat ha länge. Jag missade med en dag förra gången när den var på rea och nu sålde de den på halva priset så jag åkte dit o hämtade mitt exemplar. Det är nånting till hallen.
Mycket mer har jag inte hunnit än idag. Nu måste jag gå igen men jag får fortsätta senare. Klockan är 14.20, måste göra mig i ordning och gå till bussen!

Klockan är 18.35 när jag slår rumpan på soffan. Nu har jag sprungit färdigt mitt idag!
Tänkte visa er min lilla väckarklocka som jag köpte på Falunresan från Bergstenska Gården. Jag var jätte glad när jag hittade den för jag hade letat efter en sån redan när mitt sovrums 2/4 blev färdig.

Jag ville ju hitta nån som skulle passa brevid lampan som står på mitt nattbord och såklart med mina änglar. Så när jag såg den här klockan så tänkte jag inte två gånger om den skulle passa eller inte för jag såg direkt att den var den klockan som jag hade letat efter. Jag visste inte ens om den funkar eller inte. Jag provade den första gången när jag kom hem. Den FUNKAR och den har ganska rolig alarm signal.

Där ser man, letar man efter nånting tillräckligt länge så duker den upp för eller senare och i det här fallet i Falun!

Jag är faktiskt lite trött, fysiskt. Så jag tänker verkligen bara sitta och njuta den här kvällen. Måste ladda upp mig tills imorgon dagen! Anabelle kommer imorn bitti och då är det andra tag :) Nää, det är bara roligt att min lilla plut kommer hit!

Och titta, klockan är bara 19.15 och jag är nästan klar! Jag kanske hinner titta lite in till er innan jag slocknar!

Önskar alla en fin onsdagkväll och en trevlig torsdag!

Kramizar Sirpa

(Var gärna med i min utlottning)

14 kommentarer:

  1. Hej Sirpa!
    Det låter som du haft fullt upp, hoppas du får en lugn o mysig kväll!

    Vilken fin gammal klocka!

    Nu ska jag gå in o anmäla mig till din tävling:)

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  2. Hei, hei
    Høres ut som det går i ett hos deg, for et tempo.
    Håper også du får en rolig avslappende kveld.
    Klokken var nostalgisk og nydelig.
    Ønsker deg en fin onsdagskveld.
    Klem fra Mio

    SvaraRadera
  3. Oj oj här springer man som du skriver. Vilken läcker och fin klocka. Smart att skriva inlägg så där och sen publicera när man har tid. Njut av kvällen nu kära du. Kram

    SvaraRadera
  4. Låter som det är full rulle hos dej vännen.Tän när jag får ut och vara social och ha skoj .Bara så himla tråkigt att vara inne.Men jag är ju envis så snart får det bli.Ha en skön och lugn kväll goa du Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Usch för stress! Jag hade en hysterisk vecka förra veckan, nu vill jag bara har lugn och ro...

    Mvh
    Frida

    SvaraRadera
  6. Hon som jobbar på Elses heter inte Katta hon heter Lotta ;o)och visst är det precis som om allt måste samlas på en och samma vecka när det väl kommer, känner så väl igen det ;o)
    Ha en fin kväll!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  7. Sååå glad jag blir, Tack!!!. Jag kommer tillbaka och hämtar den senare. Har nyss kommit hem, jag tar emot awarden med glädje.
    Tack!
    Massor med Kramar
    /Maggan

    SvaraRadera
  8. Hej å hå vad du far runt i stan. Hur har du koll på allt? Klockan passar perfekt där i sovrummet. Det var ett fynd...att den fungerade dessutom!
    Nu är vi nyss hemkomna från körövningen. I dag, på slutet, var vi en kyrkosal...vilken akustik.
    I morgonkväll är det bio.
    Vi hörs!
    Ta det lilla lugna i morgon med Annabell
    Kram
    annika

    SvaraRadera
  9. Hej Sirpa! Vilken fin väckarklocka, den som letar finner heter det ju:)

    Välkommen till min lilla utlottning!

    KRAM Helena

    SvaraRadera
  10. Hejs igen, trevligt att språkas även om det idag var körigt på Elses bod,rean drog så enormt med folk.
    Det är alltid trevligt med människor som är sådär goa som dej och pratar en stund :)
    Precis en sån där väckarklocka hade min gammelfarmor när jag var liten,jättefin,jag fick den av henne men råkade i sömnen knuffa den i golvet så den tyvärr gick sönder.
    Lena har rätt, jag heter inte Katta.
    Jag har försökt hålla mej lite hemlig men det har blivit allt svårare.
    Lev väl

    SvaraRadera
  11. Godmorgon.
    Roligt med besök hos dig idag, och ser att du har fullt upp under dagarna. Idag är jag ledig, men kommer sitta fast i en del av huset eftersom dom lackar golven idag. Får hoppa ut genom ett fönster..fniss. Vilken jättefin klocka du köpte, så glad man blir när man hittar sånt man letat efter länge.
    Ha en bra dag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  12. Ojoj vilka dagar du haft, får hoppas det lugnar ner sig nu till helgen.
    Vilken vacker klocka, passar fantastiskt bra ihop med din lampa.
    Ha en bra dag, kramar Ing-Britt

    SvaraRadera
  13. Vilken underbar väckarklocka!!!! Ibland lönar det sig att inte ha för bråttom.... :)
    Hoppas att du får en fin och lite lugnare dag idag!
    Ha det gott!
    KRAM

    SvaraRadera
  14. Hos dig var det full rulle, minsann! Låter iallafall som om du hinner göra en hel del trevliga saker mellan varven, - fynda på REA är ju aldrig dumt!
    Nu ska jag kolla in din utlottning!
    Må så gott!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera