Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

fredag 29 oktober 2010

Vi tar en promenad

God morgon alla söta!
Ja, idag är det fredagsmys som gäller! Det känns att veckan har bara måndagar och fredagar, allt annat går så himla fort. Den här veckan har varit lite så där "varannan dag" - vecka, alltså vila, pyssla, vila osv. Tröttheten och smärtan har börjat ge sig lite men jag ska ta lite lungt ett tag till.
Idag tänkte jag tar er på en promenad som jag gjorde i måndags. Det var så underbart väder, allafall i Närke, om ni kan komma ihåg.
Jag hade gjort färdig mina ärenden på stan och tänkte ta en promenad hem och för en gång skull tog jag en mycket lung och sakta promenad så att jag hann faktiskt titta vad det finns runt om gring.
Det var helt molnfri himmel!

Jag var bara tvungen att ta bilden från den här platsen. Jag går ofta förbi den och jag får alltid samma bild i huvudet. Från den här bilden fattas bara en liten röd stuga och en gammal sliten staket av träspjälor! Fantasi...en dröm!


Man kan se hur starka skuggorna var, mycket sol. Jag går ofta över den här järnvägen och tittar man till vilket håll som helst så tycker jag att den ser riktigt övergiven ut, specielt om det är en molnigt, lite reng i luften väder med svag dimma så kan den kännas lite spöklig till och med!



Det var inte helt lätt men jag provade tar en bild direkt mot solen. Fint var det!


Nu sitter jag här på soffan och tittar ut från vardagsrums fönster och det ser ut att blir en fin dag idag med, helt blå himmel!!! Min termometer står på +6,6 i skuggsidan.
Som sagt har jag pysslat lite och jag gjorde faktiskt klart en smycke igår som ni får säkert se framöver.
Vi får ser vad den här dagen kommer med!
Tack för alla snälla ord om mina smycken!

Önskar alla en mysig fredag!

Kramizar Sirpa

24 kommentarer:

  1. Underbara bilder du bjuder på idag.Ja ibland förstår jag inte vart tiden tar vägen.Går med raketfart.Vad fina smycken du gör!!!!Önskar dej en mysig fredag söta du .Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Vilka härliga bilder du bjuder på! Stockholm visar sin bästa sida idag oxå...molnfritt!! :) Titta in på Etsy , ska du se så mycket inspiration man får!!! Otroligt va folk är fyndiga :) :) kram, ha en skön helg!

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder du bjuder på. Här lyser solen idag och nästan molnfritt. Skall snart iväg och jobba hela helgen.
    Ha de gott
    Kram Britt

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!
    Fina höstbilder. Vi har haft fint väder "här uppe" hela veckan. Naturligtvis så har jag jobbat. Men idag tänkte jag ta med hundarna på en lång promenad och njuta av solen... innan jag ska ut och jobba natt heeeela helgen...igen.

    Vad duktigt du är att tillverka smycken!!! Jättefina!!!! Du får börja tillverka på beställning!!
    Hoppas du får en fin helg utan trötthet och värk!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  5. Vad fint det är när solen skiner. Även här skiner den idag. Jag känner mig lite sjuk, men ska nog gå ut en stund och tanka lite sol under eftermiddagen.

    Ha en fin fredag!
    Kram Elle

    SvaraRadera
  6. hej Sirpa! Och tack för ett utförligt svar! Vi ska också försöka ha mer öppna sinnen för att lyckas bli mer kreativa. Hoppas det funkar och ha en fin helg!

    SvaraRadera
  7. Ihania kuvia!
    Ja upeita koruja täällä blogissasi. Mukavaa perjantaita!

    SvaraRadera
  8. så fina bilder ifrån din när miljö. Vad skönt det är att kunna drömma om en röd liten stuga...
    Ha en fortsatt mysig fredag:)

    SvaraRadera
  9. Vackert! Jag tycker också om att fota ute. Naturen är härlig.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  10. Härlig promenad och fina bilder har du tagit. :)
    Visst är det härligt med de härliga varma dagarna. Hoppas att du får en jättefin helg och att du får må jättebra varje dag.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Hej vännen
    Vilken härlig promenad och vilka fina smycken du gjort. Kul att du deltar i min utlottning. Ha en fin helg.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  12. Tittar in och önskar dig en skön och fin helg!!!
    Ha det så gott och var rädd om dig!
    KRAM♥

    SvaraRadera
  13. Hej på dig! Det var ett tag sen jag var här men nu har jag läst ikapp mig och får allt hålla med alla andra om att dina smycken är så jättefina.
    Jag har så ont om bloggtid nu när jag fått ett så omänskligt arbets-schema.
    De få dagar jag är ledig måste jag ju ta hand om allt som hopat sig i hemmet. Visst, gubben drar sitt strå till stacken men det finns så mycket som en man inte ser. Ja du förstår nog vad jag menar.
    Vilken fin promenad du fick häromdagen då.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  14. Ååå, ja, det är skönt att bara gå! Det gör jag varje morgon när jag lämnat sonen på förskolan, ingen direkt lång promenad, men ändå!

    Tack för dina söta ord hos mig! Det värmer! Jag kan absolut skicka över lite julstämning, jag har mer än vad jag kan klara av! *fniss*
    Du, jag tänkte fråga dig om en sak: En sådan där krona med hänge och pärla, OM du skulle sälja en sådan, vad skulle du ta för dem då? Jag skulle så gärna vilja ha en till min låånga kedja som jag vill börja använda igen.

    Du kan väl fundera på det och höra av dig?
    Stor kram och en trevlig helg!!

    SvaraRadera
  15. Härliga bilder du visar.
    Kikar in och önskar dig en en mysig fredagskväll.
    Kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  16. Ihanat kuvat! Ja korut on kauniit!
    Muista pitää hyvää huolta itsestäsi!
    Mukavaa viikonloppua sinulle !
    Halit!

    SvaraRadera
  17. Hallå där!
    Vilka vackra bilder, så skönt med en härlig promenad. Tänk att jag missade din tävling, fina vinster.
    Ha en skön helg!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  18. God kväll granne!
    Det blev en skön dag i dag. Jag var till skolan utanför stan så det blev bilen. Har tagit det lilla lugna och i morgon blir det nog Friskis & Svettis invigning av Öster...nästan granne med oss.
    Härligt att du tog oss med på promenaden...kände igen mig.
    Kram
    annika

    SvaraRadera
  19. Härliga bilder och härligt väder. Här har det inte riktigt ljusnat än utanför fönstren men det verkar bli en gråmulen dag. Men det får gå det med. Jag njuter av att bara få vara ledig.
    Önskar dig en fin lördag!
    Kram och godmorgon!

    SvaraRadera
  20. Terve! taas on kiireitä hihi. Tack nu ser det väl bra ut i butiken? Bättre så där tycker jag. Idag ska jag till Pia. Det blir mera pyssel till marknaden. Hahah Mums så gott med go saker. Jag hade inget hemma men lika bra det. ha en bra dag Kram

    SvaraRadera
  21. Godmorgon
    Tittar bara in och önskar dig en bra helg.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  22. Har inte suttit och drömt hela natten ahahha. Igår var det sol här också men på eftermiddagen eller ja vid lunch. Dom där bilderna du tagit ser så vår aktiga ut. Fina. Kram

    SvaraRadera
  23. Hej vännen!
    Visst har det varit härliga dagar, i går hade vi värmerekord i Kristianstad med 13 plusgrader. Var och passade barnbarnen och vi gick ut en promenad, jag hade mina nya vinterkängor på mig och en alldeles för varm jacka då blev så svettig. Idag tog jag på mig lite mindre då vi skulle till Blekinge och hämta mitt Blocketfynd som jag skrivit om i mitt senaste inlägg. Det blev en tur till Småland också i det härliga vädret, det är ju så vackert ute nu med alla fina färger i naturen.
    Vackra kort du tog i går man får passa på att njuta av dessa fina höstdagar så länge de varar.
    Hoppas du haft en skön lördag och att solen sken på dig idag också.
    Ha en mysig kväll
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  24. Är här för första gången och hittar massor av fint! Vad duktig du är på smycken!
    Ha en skön kväll!
    Eija

    SvaraRadera