Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

måndag 15 november 2010

Film x 3 + tacos = MYS!

Okey, ny vecka igen! Man kan lungt säga att den började blött!
Jag var lite tvungen att vara på stan idag några timmar UTE i regnet. Ja, jag hade en paraply men den skyddade inte mina fötter som simmade i mina skor som läckte! Mina fötterna var blöta och kalla, jag kände inte de längre men det var kanska rolig känsla att gå "utan" fötter :) Hemma fick jag se tio kritvita tår!
Inredning - stå ganska så stilla just nu.
Pysslandet - på gång men allt är inte klart än och det som är klart har jag inte hunnit fota än. Idag har jag inte pysslat alls.
Jag och Leyla, vi är ju ganska så filmtokiga så jag tänkte presentera till er de tre sista filmerna som vi har tittat på. Ni kanske kan få nån tips om ni undrar vad ni skulle vilja se. De här tre filmerna är alla helt olika.

Här om dan tittade vi på "StreetDance 3D". En engelsk Dansfilm från 2010 med dansgrupperna Flawless och Diversty. Gillar man dans som Leyla och jag så är den här perfekt film. Jag tycker den liknade lite amerikanska filmen "Step up 2"

Igår tittade vi på två filmer. Först "Min stora feta grekiska semester". Komedi från 2009 med Nia Vardalos. Den började lite segt men var slutligen ganska rolig film och den hade en liten smula romantik också.

Samtidigt åt vi goa Tacos! NAM!



Andra filmen tog vi med efterrätten. Leyla gjorde en jätte smaskig fruktsallad. "Stay Cool", en komedi från 2009. Huvudrollerna hade Mark Polish och Winona Ryder men Leyla gillade Hilary Duff och jag Josh Holloway, snygg "Sawyer" från LOST. Lättsam, ganska så rolig. Och vi hade det mysigt!

Idag hann jag titta in till Idé Hobby och köpte lite saker där men efter ...jag tror det heter på svenska karbonpapper (kalkkeerauspaperi)...men endå, efter det fick jag springa igenom varenda tänkbara affär och det var bara Bokia som hade de.
Det har varit en lung kväll och nu har jag lite varmare fötter också.

Hoppas allas vecka har börjat bra!


Kramizar Sirpa

19 kommentarer:

  1. hej, här är det full rulle med ditten och datten som du vet...Den dansfilmen vill jag se...helst NU! Den får vi skaffa!Älskar dansfilmer!!! Kramis semlan

    SvaraRadera
  2. Ni äter och myser du och Leyla. Jag är ingen filmdiggare...kommer inte ihåg vad jag har sett. Det är inte ofta som jag kollar på någon film.
    Men vilket regnväder det var i dag. Egentligen skulle jag ha cyklat i morse men jag ändrade mig och tog bilen i stället och det var skönt. Men Siirpa...det är ju gummistövlar som gäller nu
    kram

    SvaraRadera
  3. HEJ! Nu är jag hemma igen med en massa nya idéer och full rulle inför fredag. Så härligt med film och nåt gott att äta till det. Hoppas du haft en fin helg kram

    SvaraRadera
  4. Vad roligt med filmtajm. Vi är jättedåliga på att se filmer här. Mina senaste filmer på bio är "I himlen finns inga känslor " ( bra och tänkvärd ) och "Hämnden" , men då fick jag dra jackan över huvudet en stund. Den var lite otäck. Kram Eva

    SvaraRadera
  5. Låter så mysigt med filmkväll, det var det länge sedan vi hade!!!! Kanske skulle ta och titta på Min stora feta grekiska semester...

    Idag skiner solen, underbart med tanke på gårdagens regnoväder!

    Ha en fin tisdag och var rädd om dig!
    KRAM♥

    SvaraRadera
  6. Jag tycker det låter som om du borde köpa gummistövlar. Jag är så glad att jag har mina nu och kan traska ut i alla väder.

    Här skiner solen idag, jag skickar upp ett par solstrålar till dig och önskar dig en skön dag!
    Kram Elle

    SvaraRadera
  7. Kiva kuulla että "Kreikkalaisten häiden" tekijältä on tullut uusi! Se on todella hassu ja harmiton leffa, joten tämä "Kreikanmatka" lienee myös hyvä silloin kun ei jaksa yhtään draamaa, surkua tai sotaa.

    SvaraRadera
  8. Så bra med lite film tips, tack.
    Ha det gott;)

    SvaraRadera
  9. Mysigt med filmkväll när man har vita kalla tår.
    Kram Maidi

    SvaraRadera
  10. ja jag håller med att den filmen är lite seg, mitt stora feta grekiska bröllop är mkt roligare!

    Kram vännen./Git

    SvaraRadera
  11. Høres herlig ut med filmkveld og Tacos.
    Vi har blitt helt hektet på svenske krimfilmer, synes de er kjempebra.
    Ønsker deg en fortsatt fin tirsdagskveld.
    Klem Mio

    SvaraRadera
  12. Ja vad det regnade. Köpte tidigare i år nya gummistövlar och speciella filtstövlar som man lägger i stöveln när det är kallt fungerade jättebra.
    Vad många filmer ni såg vad kul.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  13. Aj, så kallt och bedövat med fötterna. Det skulle jag knappt klara med de leder jag har. Hade nog satt mig på backen och storgråtit.;-) Kram Stina

    SvaraRadera
  14. Så mysigt med filmkväll...och fruktsallad =)
    kram pia

    SvaraRadera
  15. Hej Sirpa,
    Hoppas du mår bra och att dina fötter är varma igen. Ska bli spännande att se vad du pysslat med.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  16. Hjärnan går på högvarv här just nu. Tack för kommentaren. NY inspiration fick vi efter helgen så det heter duga. SÅ många fina saker vi gör alla, man fick se så mycket fint och uppleva en härlig helg. Målar du? jag målar också. EN HM? heinä tuoli heter det på finska och ett nyckels skåp. Ska visa sen.Jag tror min hjärna kokar för jag har helt tappat tidsbegreppet. Evelina kommer den 26 och inte nu på fredag. Jag fattar inte att jag inte kommer ihåg. Ha en fin kväll. Kram

    SvaraRadera
  17. Mysigt med film och lite god mat!
    Ha en finfin kväll!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  18. Hej gumman!
    Känner inte till någon av filmerna, men visst är det mysigt med film o gottis till!! Min dotter brukar vilja att vi ser nåt tillsammans.

    Jag hoppas verkligen att dina tår har tinat nu!! Det lät inte skönt med plaskblöta fötter o kalla tår!! Isch!

    Nu ska jag ta o krypa ner i sängen!
    Klockan är mycket...
    Kram till dig!
    Iréne

    SvaraRadera
  19. Tack för din tittin- Det var mycket spännande saker du håller på med. Alltid kul med inspiration för andra också. Hoppas du hittar ett par varma stövlar? Inte bra för lilla fossingen att bli våt o kall.
    Ha det gott
    KRam Ninne

    SvaraRadera