Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

tisdag 9 november 2010

Iu, Usch...dags för IDE!!!

Nej, det här är inte roligt alls! Nu får jag klaga eller hur? Alla som är minst 200% sommarmänniskor, så är det här vädret en mardröm!
Det här är min bakgård. Det ska vara en GRÖN och fin gräsmatta där men så här såg den ut redan på förmiddagen och jag tänkte att det var hemskt!

Men nähä, det liksom räckte inte! Nu på eftermiddagen såg det ut så här och det blir bara värre!

Det snöar och blåser från alla hål! Det är grått och trist! Det är kallt, ahhhh...jag hatar sånt här väder, jag fryser direkt om jag sticker näsan ut!

Min stackars balkong fryser också, ser inte trevligt ut! Sånt här väder skulle behöva vara olagligt! Så, nu har jag fått klaga lite :)

Idag har jag gjort bara hemmasysslor, plockat, diskat, tvättat osv. och varit med Anabelle för hon är lite sjuk och kan inte vara på dagis. Men igår pysslade jag ganska mycket. Jag målade 13 saker, pyntade fyra och gjorde helt klart två. Och vad elak jag är som säger inte vad jag gör!

Om vädret fortsätter så här och jag syns inte alls här, så har jag tydligen gått i ide!

Hoppas alla har haft en fin dag trots vädret! Och jag vill önska alla en skön kväll i värmen!


Kramizar Sirpa

25 kommentarer:

  1. Hej vännen! Skönt att se att du är på G igen. Usch ja såg att ni skulle få snö, här har det bara regnat som tur är. Jag älskar vinter med massor av snö men inte ännu.
    Ska bli kul att se vad du sysslat med nu i ditt måleri, här har det inte blivit mycket gjort. Virkat fler grytlappar i mormors rutor, faktiskt riktig kul och enkelt. Vi ska ju ha julmarknad på katthemmet så vi behöver en del saker att sälja, så lite annat pyssel blir det också gjort här. Hemmet får jag ta tag i närmare advent.
    Grattis igen till en fin vinst.börjar visst bli en ovana att du vinner..hihi...Nej då du är värd alla vinster du fått :-)
    Ha en mysig kväll och hoppas du inte gått i ide helt och hållet.
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  2. Håper det går bra med deg.
    Uff, så dere har fått snø, jeg er også et vår og sommermenneske.
    Har alltid sagt at vil vi ha snø, kan vi reise til snøen.
    Det var ikke for lite du hadde malt, blir spennende å se.
    Ønsker deg en fin tirsdagskveld.
    Klem Mio

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Livet är orättvist!!!!
    Alla andra har fått snö utom jag... som vill ha snö! :)
    Hmmm... om jag ska fortsätta gnälla.. så tycker jag att jag som bor mer norrut borde... logiskt sett.. ha fått snö först. Kan man skylla på växthuseffekten? :)
    Vad roligt att du mår bättre!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  4. Ja visst är det ruggigt,,men hellre detta än regn..kram

    SvaraRadera
  5. Ja är det inte UNDERBART!!! hihi, nu retas jag lite, men jag gillar ju faktiskt detta! Älskar November & December.... men dock inte jan & feb.. det är tråk månader tycker jag.
    Kram Kram Lisa

    SvaraRadera
  6. Hej vännen! Tack för ditt bidrag, Krista blev helt enkelt en favorit!!! ;)

    Vill även lämna lite uppmuntran och en värmande kram till dig! Som du säger, livet har många vägar...du förmedlar MASSA positiv energi i bloggen och så är du förmodligen i ditt liv också...DÅ MÅSTE energin komma tillbaka till dig! kram!

    SvaraRadera
  7. Här verkar ovädret ska dra in i natt. Det blir ju lite ljusare och finare med lite vitt på backen. Men blåst det gillas inte av mig!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Vilken vacker och inbjudande blogg du har! Namnet är ju perfekt :) Och vilka otroligt fina saker du gör!
    Kul att du kommenterade hos mig så att jag fick hitta hit :)

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Jag tycker nog det var lite mysigt.. men bara den inte varar för långt in på våren..
    Gillar nog alla årstider..

    Ha det fint!

    Kram mia

    SvaraRadera
  10. Samma ruskväder har vi , det har snöat hela dagen och hålelr på än, blåser kalla hårda vindar som går rakt igenom Bossgårds hus...brrr...inte har det blivit långa promenader idag inte, Otto ärmåttligt förtjust i detta väder..så vi tycker lika om rusket, ha de, kramen

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Samma här, nordanvinden kall och hård, snön kommer att vräka ner i natt (enligt prognoserna) och vintern är ett faktum! Brrr.... jag är ingen vintermänniska, men brukar hålla "hakan över ytan" ändå med tända ljus om kvällarna och lite inomhuspyssel :)
    Idag har det t ex blivit nya köksgardiner, det gäller att börja på i tid med julstöket, att man hinner mysa också :)
    Kram /Bea

    SvaraRadera
  12. Även om jag gillar vintern så är detta lite för tidigt. Skulle köra från landet och in till stan i dag...2 mil...i detta väder och jag som inte ens tycker om att köra bil eftersom jag nästan jämt cyklar. Hoppas att det smälter bort!
    Kram Pysselmaja
    annika

    SvaraRadera
  13. Underbar björnen ser ut. Ja nu vill man gå i ide för det är snö storm här också. Hahha hur jag hinner ja du jag vet inte. OM jag hade fler timmar skulle jag hinna mera hihi. Hoppas du också haft en bra dag. Nu ska jag smälla i mig en glass. KRAM

    SvaraRadera
  14. Snöstorm kanske inte är så kul, men annars gillar jag vintern. Förra vintern var underbart vacker. Smaken är ju bekant som baken.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  15. Hej Sirpa!

    Vad kul att du vill vara med i utlottningen.=) Jag tror trådrullarna skulle stormtrivas hemma hos dig!

    Jag håller med dig om vädret. Man blir trött och frusen och vill bara sitta och kura. Jag som hade tänkt börja gå ut och gå lite mer regelbundet och så blir det sån här snålblåst! HUGAH!

    Kram, Matilda♥

    SvaraRadera
  16. Riktigt skitväder har vi alla haft idag, fast på olika sätt. men det är mysigt inomhus och pysslet flödar !!! Imorgon skiner kanske solen ...... Kram Eva

    SvaraRadera
  17. Ja, vilket ruskväder vi fick!
    Tur man kan vara inomhus och
    tända lite extra ljus och mysa!
    Kram Nina

    SvaraRadera
  18. Älskar dramatiska väder, ja, så länge det inte är katastrofartat så klart, och så får man längta till nästa årstid, men visst är det vackert med vit snö, det är ju shabby chic av rena rama farten
    Kram

    SvaraRadera
  19. Jag tycker faktiskt om lite oväder emellanåt, bara jag har det varmt å skönt inomhus! Tur att vi alla är olika! Här i Dalsland är det helt vindstilla nu på morgonen, snön ligger vit å fin överallt. Ha en skön dag! Kram Iréne

    SvaraRadera
  20. jag vill ha snö från första advent till sportlovet. Då ska det vara mkt snö och blå himmel och max 3minus grader...sen vill jag ha VÅR direkt*ler kramis semlan

    SvaraRadera
  21. Ja fy för denna snöstorm och ishalka som det brukar bli också! Vintern är vackrast med mycket snö som på julkorten :) Lycka till i mitt lotteri!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  22. Ja, du får klaga!
    Här regnar det hela tiden och jag skulle gärna sova fram till i april.

    Kram Elle

    SvaraRadera
  23. Gå i ide vore inte fel. Här i södra Sverige får vi sällan fina vita vintrar utan bara en massa blask! USCH! När jag gillar också sommaren bättre!

    SvaraRadera
  24. Jag fryser också in i märgen...Spännande att se vad du målar. Kram från Mita

    SvaraRadera
  25. Tack och lov så kom det knappt nån snö här igår, men vinden låg på så det gick genom märg och ben.
    Tillhör också den kategorin som funderar på att gå i ide, fast det vore ju förståss synd att missa den mysiga julen :-)
    Skönt att du verkar må bättre:-)
    Kram, Maria

    SvaraRadera