Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

söndag 17 februari 2013

Lite mer sneak peek

Hej!
Då var helgen nästan slut igen. Hoppas alla har haft det bra! Jag vill verkligen tacka er om alla snälla och rara kommentarer som ni har lämnat! Ryggen...ja, den följer efter och mår så där så länge om jag kommer ihåg proppa i mig lilla pillren då o då.

Jag har tagit helgen ganska så lugnt...titta nu, ni som "sa" till mig att jag skulle behöva göra det så har jag faktiskt lyssnat på er:)

Lite, pytte lite målade jag idag. Bara små saker med pensel, inte ansträngande alls...okey, och sen skruvade jag lite också :)Men vad ska jag göra Jag kan inte bara sitta och inte göra nånting!

Men idag tänkte jag visa er lite till nått från mitt sovrum...


Mitt sovrum är fortfarande ett på gående projekt för jag har inte hittat dit alla saker än som jag skulle vilja hitta men jag letar efter fullt.


Lite nya saker på vägghyllan som har fått ny färg samt korgstolen.

Jag vill göra mitt sovrum mysig men det är lite svårt tycker jag för rummet är så himla stor ca 15 kvadrat! Leyla hade det rummet tidigare och jag hade ett mindre sovrum men sen ville hon byta sovrum med mig och snäll som jag är :) byte jag med henne! 
Jag vill hitta en "flygande matta" alltså en sån orientaliskt matta, ganska så stor men det är inte lätt eller ju om man vill betala mycket pengar och det vill jag inte! Jag har inte råd för nån handknuten matta, till mig duger en kopia:) 

Just, här hos oss börjar sportlovet imorn! 


Mina vita tulpaner ser ganska bra ut fortfarande!

Har ni så bra alla och tar hand om varandra!


Kramizar Sirpa

Idag, måndag den 18 februari håller jag ljusen tänd för min mamma, Pirjo, som gick bort på den här dagen åtta år sen! R.I.P Mamma! 
    

22 kommentarer:

 1. Visst kan man behöva en vilohelg i mellanåt :)
  Här har det varit ganska så lugnt oxå.
  Vi har inte sportlov förrän v.10.
  Tulpanerna ser ju jättefina ut♥
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 2. Det är aldrig trevligt att ha ryggont. Hoppas det går över! Jag hade en "flygande matta" i mitt klassrum en gång. Så roligt att ta en tur på den i fantasins värld. Nu har jag Ikeamattor och de får duga. Billigare är de i varje fall.
  Ha en bra vecka ♥ Här blir det sportlov vecka nio :o)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du lyckats fint med att skapa en fin stämning i ditt sovrum, härliga bilder,
  och hoppas ryggen blir bättre!
  Önskar dej en fin vecka
  Kramar kathrine

  SvaraRadera
 4. På rugvista.se har de maskinknutna orientaliska mattor som man kan få för under 1000-lappen, fast det kan ju vara en chansning att köpa på nätet, man kanske vill se och känna på dem irl.
  Beträffande spikmattan (mattema på den här kommentaren:-) ) så känns den v ä l d i g t sticksig och vass i början, men när man slappnar av så aktiverar den en väldigt skön värme i kroppen, och jag brukar tom somna på den en stund för man blir så avslappnad:-)
  Första gången hade jag en tunn t-shirt på "för att vänja mig försiktigt", men då hade mattan inte alls den rätta effekten, så man får pina sig ett par min. innan det börjar kännas bra:-)
  Nu har jag vant mig, och tycker inte att det sticks längre:-)
  Man kan också stå på den och på så sätt få en zonterapeutisk effekt.
  Nog om mattor nu, ha en fin vecka:-)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Du kommer säkert att hitta rätt saker till ditt sovrum så småningom. Jag tycker du är på god väg med den fina hyllan :)
  Kram
  MArie

  SvaraRadera
 6. Tycker ditt sovrum ser jättefint ut och ombonat ut.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Fint du har i ditt sovrum .
  Hyllan och korgstolen gillar jag .
  Kram ♥

  SvaraRadera
 8. Du har jättefint i sovrummet. Såna
  stora mattor ser jag går på auktion,
  ibland jättebilligt för att dom är stora.
  Och billigare än och köpa ny.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 9. Vilket mysigt rum! En persiskt matta hade verkligen passat in, har inte Blocket nån?

  Ha det gott och vila ryggen!!!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Jag vill oxå ha en flygande matta :)) Fint har du. Ha en trevlig kväll. Kram Anna

  SvaraRadera
 11. Minga tankar går till dig en sådan här dag... jag har själv förlorat min mamma för mindre än ett år sedan så jag vet hur tråkigt det är...

  Men vad mysigt du gjort i sovrummet, personligt med hyllan och stolen. Vackra inbundna böcker gör det charmigt och fint med dynan i stolen också!

  Heja dig som lyssnar på kroppen och tar det hmmmm... liiiite lugnare, haha!

  Kraaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 12. Rätt som det är så ramlar du på dom "rätta" sakerna till sovrummet:) Tänker på dig idag, så tråkigt att mista sina nära och kära:(


  Kram Susanne

  SvaraRadera
 13. Jättefint sovrum, jag brukar titta på loppisar efter de handknutna vackra mattorna. Rätt vad det är så kanske den finns där:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 14. Hej Sirpa!
  Kul att du skriver till mig, jag ska bli bättre själv.
  Mysigt du har det i sovrummet, jag vil göra om vårt sovrum och gör det mer romantiskt. Min matta i matrummet hade jag turen att hitta på Pingstis för 300 kr i augusti.
  Sov sött!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 15. Fint med böckerna och tulpanerna är jättefina!

  Hälsningar Linda


  ps. Om du vill, det finns en utloggning hos mig där tre personer kan vinna en valfri produkt från ekologiska c/o GERDs sortiment.

  SvaraRadera
 16. Så fina bilder från det sovrum, här är det nordan, kallt och snöar...tur man snart ska söderut, ha de, kram

  SvaraRadera
 17. Söt hylla och korgstol...det tar ju alltid ett tag innan man bor in sig...och har ni då bytt rum så tar det kanske ett tag innan man hittar grejor som passar..
  Kram till dig
  Carina

  SvaraRadera
 18. fina saker du har där i sovrummet. kanske du kan ha nån slags skärm och dela rummet och fixa en myshörna till dig där du kan läsa och slöa.eller en pysselhörna.
  ha de bra!
  ~M~

  SvaraRadera
 19. Skönt om det blir bättre med din rygg, det förstår jag att det är svårt att inte göra något!
  Ha det så gott.
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 20. Moi Sirpa!
  Vilket stort sovrum du har, nästan större än vårt vardagsrum:)Fina saker du visar oss därifrån.

  Hoppas den finska sisun hjälper mot det ryggonda! Parane pian!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 21. Så fint sovrum du har, kan ju vara svårt att möblera med den storleken, har ju själv några rum av större mått och ibland är det extra svårt att få till det mysiga! Skönt att ryggen verkar må bättre! sköt om dig! Kram Iréne

  SvaraRadera
 22. det blir mycket innemys nu när snön ryker där ute runt knutarna. Visst är det roligt att piffa till sitt hem. Du får gå på loppis och leta en flygande matta. Du kan ha tur !!
  Kram Eva

  SvaraRadera