Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

onsdag 28 juli 2010

Det härliga livet!

Godmorgon, godmorgon!
Visst är det skönt att vakna på morgonen när himlen är blå och solen skiner! Om Leyla skulle inte sova så skulle jag sätta på musiken och börja dansa, så bra mår jag just nu:)
Det blev ingen inredningsfix igår bara det vanliga hemmafix. Det var så fint ute att jag tog en lång promenad och det soliga och varma vädret känndes så skönt efter några dagars reng!
Jag läste från två olika blogg igår mycket fina ord om det finaste som vi har, våra barn! Jag måste säga också att jag får tacka mina tjejer om det hur jag mår idag, de har hållit mig på gång. Annars vet jag inte vart jag hade hamnat med mitt muskelsjukdom.
......ojsan vejsan, nu hände det en liten olycka här! Det blev korsdrag här och en värmeljushållare som hängde på fönstret ramlade ner och gick sönder. Allafall i Finland har vi ett ordspråk "Skärvor frambringar lycka". Okey, fram bara med damsugaren.
Men att återgå till saken. Jag är så lycklig som har så fina tjejer som mina och nu har jag en till, lilla Anabelle! Ett stort tack till er, Sanna, Leyla och Anabelle, som gör livet värd att leva! <3
På vägen hem igår blockade jag lite blommor eller jag vet inte om de är blommor eller ogräs:) Det spelar ingen roll för mig. Tycker jag om de så hamnar de i min vas. Vet nån vad det där är? Pytteliten vit blomma som stjärna.

Senare åt vi en go middag. Tack Anki för tipset! Det blev ungstekt lax med dill och citronpeppar, dillsås och de färska grönsakerna och det var så gott! NAM!

Idag kommer Anabelle till oss och efter jobbet kommer Sanna också. Skönt för vi har inte träffat henne heller sen sista juni! De ska sova över här så det kanske blir en myskväll med tjejerna!
Önskar alla en mycket trevlig onsdag!

Tar hand om varandra!


Kramizar Sirpa

4 kommentarer:

 1. hej
  ville bara kika in o tacka för att du vill göra reklam för vår blogg =) du har själv en jätte trevlig sida, lägger mig som följare direkt...
  ha en skön dag
  kram pia

  SvaraRadera
 2. Hej Sirpa!
  Härligt att du har så mycket energi och är lycklig :-) Barnen betyder ju mycket , utan dem hade det varit tomt och utan barnbarnen vet jag inte hur det varit. Middagen ser jättegod ut, nu blev jag sugen på lax.
  Hoppas ni får en härlig kväll och en mysig morgondag..
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Håller helt med dig, barnen och för att inte tala om barnbarnen är det som gör att man känner att man mår så bra.
  Tack för kommentaren på min blogg. Potatisskålen kostar 59 kronor visst är det billigt.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Hinner inte läsa mycket inne hos dig just nu så jag svara på dina kommentarer inne hos mig. Tack för dom fina orden om lådan och alla andra söta kommentarer. Kul att döttrarna tar efter oss mammor med bloggarna hihi.Det är ju så kul. Nu har nyfikenhetens stillnat lite va när ni fått se resultatet? hihi. TACK fler såna kommer bara jag hinner producera. Har sovit som en stock, inte hört att det har regnat och åskat. Jag brukar vakna lätt men nu märker man hur trött man är egentligen! Hoppas du får en fin dag. Hörs snart igen Kram

  SvaraRadera