Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

torsdag 29 juli 2010

IU...inte härligt!...och lite lekandet:)

Gissa om jag är trött? Jag har inte sovit en blunda inatt! Det har ösregnat hela natten och den slog mot mitt fönster och fönsterbredan som är metal. Vilket buller! Efter några timmars vridande och vändande i sängen ville jag bara stänga av regnet men nej! Det är bara att sätta på reserv batterier idag och hålla sig på gång!
Igår hade vi roligt! Anabelle kom och vi gick till en lekpark som heter "Tarzan-parken". Hon åkte rutschkana och "motorcykel", gungade...
...i en kompisgunga med mig och Leyla gav fart. Det var inte så lätt att ta sig ur från det där men efter mycket skratt det gick:)

Dags att kliva till nått annat...

...däckgunga eller vad den nu heter. Den blev Anabelles absolut favorit! Jag orkade inte springa så mycket med henne när hon satt där men det gjorde Leyla.


När det var dags att gå från lekparken såg Anabelle en fågel som hon började följa efter och ropade hela tiden "pippin".

Man kan bli lite trött efter sån lekande eller hur? Nää, jag sov inte men Anabelle gjorde det. Det känns så skönt när hon somnar i famn!

Sanna kom också senare, vi lagade mat, åt tillsammans och hade en trevlig kväll!

Vi får ser vad den här dagen kommer med sig. Till en 110% sommarmänniska det här vädret är inte så rolig men det är bara att göra bästa av situationen.
Oj just, jag kom på igår att jag har inte fotat grejerna som jag skaffade under resan, det kan jag kanske göra idag.

Har det bra alla!

Kramizar Sirpa

6 kommentarer:

 1. så härligt du haft de med ditt söta barnbarn =) så gulligt när hon sover i din famn. hoppas inte regnet håller dig vaken i natt
  ha en skön helg
  kram pia

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt ni hade det igår lilla barnbarnet och du.Underbart när hon sover i din famn.Ha en kön dag Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Hihi så söta bilder på barnbarnet och dig. Gud så det regnar här. Man sköljs väl med snart. Du har då inte sovit så bra inte. Stackars dig, du får försöka igen i natt då men som jag förstår så regnar det även där. Usch nu vill vi ha sol. Kram

  SvaraRadera
 4. Riktigt goa bilder.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig dag med det lilla trollet.
  Nu saknar jag lilla Nathalie som var med oss 2 veckor i Jämtland. Får nog ringa så jag får hit henne en stund och gosa med henne.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Hej!!

  Vad skoj att du hälsade på hos mej!
  Då fick ju jag chansen att titta in på din vackra blogg!

  Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera