Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

onsdag 16 januari 2013

Karusell i snöstormen

Fy Fabian vilket väder det va igår!!! Ville verkligen inte går ut men jag hade varje veckans "gympa-pass" (tid i tvättstugan) och i sovrummet väntade fyra fulla Ikea-kassar tvätt! Inte mycket att välja!
Så här måste det har sett ut när jag provade få mig fram till tvättstugan... 


...Tänk att det snöar, inte blöd snö men inte riktigt snö heller, blåser från alla håll, luvan sitter framför ögonen, håret framför ansiktet och de där Fabians fulla Ikea-kassarna som väger en ton och ramlar från axlarna hela tiden och inte gör det bättre att det har kommit en halv meter ny snö och is under den! Jag tänkte bara att jag vill HEM!!! Det här inte min dag!!!

Men okey, där satt jag då i tvättstugan och glodde i två timmar att maskinerna rullade. Normalt har jag min bok med mig, just nu läser jag Victoria Holts "Kalliolinnan morsian" ("The Bride of Pendorric), men igår tog jag inte den med mig för jag tänkte att jag kunde ändå inte koncentrera mig. Just nu är mitt huvud som karusell, det går runt ide er och planer så det ryker  och när det är så då vet jag att jag mår mycket bra:) Och den karusellen började rulla i mitt huvud redan i höstas när jag gjorde total omvandling i mitt sovrum men om det skriver jag nån annan dag!  

Jag kan tipsa om en film som jag tittade i måndags, The Bourne Legacy. Men jag måste säga att man måste ha tittat först de första tre Bourne-filmerna att kunna fatta nått om den här filmen. Gillar man de så gillar man den här filmen också! Lite ledsen va jag att Matt Damon va inte med.


Idag har jag tagit ganska så lugnt, pysslat bara vanliga hemma sysslor och umgåtts med min dotter, Sanna, som ligger i min soffa med hemsk förkylning.

Då va vi mitt i veckan igen!


Kramizar Sirpa    

8 kommentarer:

 1. Heeej!
  Välkommen tillbaka!!!! :)

  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Men så roligt att du har återfått lusten att blogga!
  Jag ser att du varit med om en hel del trivsamheter under tiden du vilat från bloggandet... bröllop, semester och annat mysigt! KUL!

  Fin kväll önskar jag dig!
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kul att fu är tillbaka, jag har inte varit så aktiv heller som du kan se. Jag fixade mest av det som jag tog foto på, min pojkvän gillade slutresultatet i alla fall.
  Snö och svinkallt här -20 i morse :-(
  Ha en fin kväll
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Jag är trött på snön nu. Vill ha vår med fågelkvitter och uthängning av tvätt.;-) Kram

  SvaraRadera
 5. Hej vännen,
  Härligt att du mår bra. Tack söta för dina fina ord.
  Varm kram i snöyran
  Agneta

  SvaraRadera
 6. En till med förkylning !!! Krya på henne från mig. Det är verkligen tröttsamt med all denna snö.Och som det inte vore nog har det blivit kallt nu också. Minus 16 imorse. Man skulle göra som björnen....gå i ide.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Tack för dina kommentarer, du är så gullig, låter inget vidare, det där men pulsandet i snön,
  Men vi får nog stå ut ett tag till,
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 8. Hej !
  Tack för dina gulliga kommentarer och välkommen tillbaka till bloggvärlden.
  Vintern får vi stå ut med ett tag till, men så länge det är lite kallt och vitt.När det sen är slask är det minsann inte så kul.
  Jag tänkte om du är sugen på att göra såna där canvastavlor så finns bra tips på Youtube, sök på: mixed media canvas tutorial så hittar du flera videos. Sen gör man utöver vad man själv önskar. Men man kan ju få lite kläm på det genom att kolla lite videos.
  Marina

  SvaraRadera