Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

söndag 13 januari 2013

Tiden går

Det känns bra att vara tillbaka här och skriva lite då o då. Tack för er som har redan lämnat meddelande med liten hälsning!

Två år har jag varit borta härifrån, jesses va fort tiden går! Det va nån som skrev på sin blogg här om dan att är det p.g.a åldern att det känns att tiden bara flyger iväg. Jag tycker att dagarna och veckorna bara försvinner och det känns att det är fredag hela tiden och va då åldern...jag är ju bara 25:)
Jag provade tänka lite bakåt i tiden och undrade va har hänt sen att jag tog paus härifrån. Kanske inte så himla mycket men nått iallafall. I sportlovet 2011 kom min bror med sin familj och hälsade på oss från Finland och det va roligt för vi ses inte så himla ofta.


Och så klart tog vi barnen till Lek & buslandet.

Och en annan sak som vi gjorde 2011 va höjpunkten! Leyla och jag åkte till Gran canaria!!! 


Vi va där två veckor och bara njöt!!! Solade, badade, shoppade och åt go mat! Jag gjorde min senaste solsemestern 1990-talet! Så det va dags!

Alla som känner mig vet att jag är 110% sommarmänniska och gillar verkligen inte vinter! Men ja måste säga att den här vintern har gått hittills ganska så bra. Jag är inte så deppig som jag brukar vara! Så peppar peppar att jag överlever den här vintern:)

Hoppas alla har haft en skön helg!


Kramizar Sirpa


7 kommentarer:

 1. http://vindsromantik.blogspot.se/

  Så roligt att du är tillbaka, har nog undrat...
  Ja, snart är vintern över, jag älskar vårvintern när man kan vara ute på isarna, solen värmer och det är så varmt, brun blir man.

  Vi hörs snart igen
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka Sirpa. Jag har allt saknat dig och undrat vart du tog vägen. Jag vet att du inte är så glad i vintern men snart är den nog över.
  Kul att du fortsätter att blogga.

  Kram kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka
  Hörligt med sommar o sol
  Ha en skön söndagskväll

  SvaraRadera
 4. Hei Sirpa,

  Det var sikkert hyggelig med litt ekstra sommer og sol på Gran Canaria. Selv liker jeg vinter og mørketid (heldigvis, med tanke på så langt nord som vi bor). Jeg synes det er vakkert med blåtime-lyset vi har og snødekte fjell - og kulde :) Men nå går også vi mot lysere tider her i nord.

  Ha ei flott uke, Sirpa.

  Klem Renate

  SvaraRadera
 5. Åhh vad kul att du är tillbaka!
  Önskar dej en fin Vecka
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 6. Kul att "se" dig igen!

  Kram Helene

  SvaraRadera
 7. Visst överlever vi vintern. Jag är inte heller en vinterälskare, men jag gillar mysiga innedagar/kvällar , med brasa och trevligt pyssel.
  Tänk, jag har varit jorden runt i flera länder men aldrig varit på Kanarieöarna.
  Kram Eva

  SvaraRadera