Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

måndag 14 januari 2013

Skridskor åkande svärmor

Tack snälla ni som har hälsat på och välkomnat mig tillbaka hit! Det värmer och gör skrivandet roligare!


   Jag tänkte faktiskt ta er tillbaka till min 2012 och berätta lite vad hände då för det va ganska rolig år!


Det va jätte härligt, vi kunde vara ute redan första Maj och grilla! Aah va jag saknar SOMMAR!!!


Leyla slutade grundskolan och hade balen, hon va jätte fin! Och nu går hon första gymnasiet och fyllde 16 år december! Vart de här åren går?! Så fort de blir stora!


Första September blev jag officiellt svärmor! Min dotter Sanna gifte sig och bröllopet va jätte fin! Och det va brudparet och lilla Anabelle också! Anabelle är nu 4 år och ska få lilla syskon månads skiftet februari mars! Inte långt kvar!Det här måste jag bara berätta! Jag va första gången i hela mitt liv på cirkus september förra året!


Oj jag kan inte ens komma ihåg när jag har åkt skridskor sist! Men jag skaffade ett par skridskor och gav mig till isen med barnen. Första steget till isen och jag va på rumpan! Men sakta började det komma tillbaka hur man gör:)


Och den här Julen pyntade vi faktiskt hemma och skaffade Julgran! Jag har varit senaste två åren total antijul och hade inte fixat Jul alls hemma. Men nu i Julas det kändes helt okey! Vi va samlat hela familjen och min väninna hemma hos oss på Julafton. Vi åt gott och hade mycket trevlig och mysigt! Till och med jag hade tydligen varit snäll tanken hur många julklappar jag fick från tomten:)

Så va det förra året och nu är det ny år och nya tag!

Hoppas allas vecka har börjat bra!


Kramizar Sirpa 


              

5 kommentarer:

 1. Tervetuloa takaisin Sirpa.kiva kun palasit blogiin kirjoittelemaan.

  SvaraRadera
 2. Du är tillbaka!!! Vad kul! Jag saknade dig länge. Nu ska jag sätta tillbaka dig på min lista igen!
  Välkommen!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 3. Ja vad tiden går fort! Välkommen tillbaks!!! Och så fina bilder, vacker baldrottning och vacker brud!!!

  Vi ses och hörs då ;-)
  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 4. Men vad roligt att du är tillbaka. Jag håller med dig,, vart tar tiden vägen. Har det verkligen gått 2 år sen du slutade med bloggen ..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaks, kul att du börjat att blogga igen. Allt har sin tid och ibland behöver vi pausa. Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera