Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

tisdag 27 juli 2010

Glad återseende!

God morgon alla rara!
Idag ser det lite bättre ut, vi kanske kan får ser lite sol...hoppas jag!
Det känns lite också att jag börjar komma på gång efter semestern. Den här gången tog det ovanligt lång tid att "landa".
Igår åkte jag runt på möbelaffärer med en vän som letar efter en ny soffa till sig. Jag tror det blir samma som jag har, Ektorp, med lite annan kombination. Bra val:)
Senare fick vi bästa besöket! Mitt barnbarn, Anabelle, kom till oss! Det blev ett glad återseende med kramar och pussar! Vi har inte träffat henne i fyra veckor så det var så skönt att få se henne. Vad det kan hända mycket i en månad när man är i det där åldern. Hon har börjat prata mycket mer och vad jag tycker låter extra roligt när hon ropar mig så säger hon "Mummi", mormor på finska. Vi lekte, busade och skrattade! Efter tre timmars besök åkte hon med sin pappa men hon kommer till oss imorn igen!

Igår fick jag från en väninna färska grönsaker från hennes trädgård, gott! Idag blir det nåt smaskigt med färska potatisar och en go sallad! Men vet inte än vad...några förslag?

Vi får se vad den här tisdagen kommer med sig. Leyla sover fortfarande. Jag ska kanske plocka lite här hemma, diska osv. Men egentligen skulle jag vilja börja pyssla med mitt sovrum igen men men...vi får se!
Har en underbar tisdag alla!

Kramizar Sirpa

10 kommentarer:

  1. Önskar dig en fin dag!
    Tack för gullig kommentar!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. God morgon :)
    Tack för din goda hälsning!
    Alltid trävligt att få besök av sina nära och kära, härligt!
    Kanske du ska ha röding eller lax till middag, jättegott:)
    Önskar en skön dag!:)
    Kram Anki

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att få besök av barnbarnet. Jag har ju sex själv så jag vet hur roligt det är.
    Gröansaker som är skördade "hemma" smakar allra bäst.
    Vad kul att du hittade till min blogg jag lägger in Änglar och Pärlor hos mig på min blogglista.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  4. http://vindsromantik.blogspot.com/

    Hej
    Härligt med barnbarnen, älskar de stunder man får vara tillsammans.
    Vi åt av vår nyskördade färskpotatis i går, jag brukar inte äta mej proppmätt, men det gjorde jag i går, fick så ont i magen. Ska äta potatisen i dag också, men med förstånd.

    Ha en underbar dag
    Kramar
    /Maggan

    SvaraRadera
  5. Hej Sirpa,
    Så mysigt med besök av lilla barnbarnet!!
    kram Therese

    SvaraRadera
  6. Hej Sirpa!
    Läste din del 3 av semestern i Finland, verkligen härlig läsning och vad mycket du hann med där. Förstår att det tagit tid att landa efter alla upplevelser. Kul att ditt barnbarn varit på besök, har haft mitt ena här också idag men nu åkte hon hem igen så det blev tomt. Ska träffa dem i morgon igen då ska vi gå på marknad, ska leta efter vitt virkgarn..nu har jag kommit i en virkperiod :-) Vill virka en stor rund duk till soffbordet...bra höstarbete.
    Önskar dig en skön kväll..
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  7. Å vi har också sol idag! Skönt. Barnbarnet och ni har säkert haft en härlig dag. Allt löser sig Sirpa man får inte ge upp hihi. Tack gulliga du! Ska göra fler, färdiga pärmar och ev sätta ut dom sen i butiken! Ha det gott kram

    SvaraRadera
  8. Tack för din gulliga hälsning .)
    Hoppas laxen smakade, tycker det är så gott själv :)
    Önskar dig en skön kväll, kramar Anki

    SvaraRadera
  9. Du är söt du Sirpa. Det säger jag minsann.:-)
    Roligt med barnbarn. :-)
    Kram Stina

    SvaraRadera
  10. Känner igen det här. Ibland tar det lite extra tid att "landa" som du säger.
    I morgon bitti vid 14.00-tiden drar vi hemåt från mitt kära Jämtland och då, när jag väl är hemma och har landat ska jag köpa mängder av just grönsaker.
    Varje år tar jag med mig en massa överflödiga kilon härifrån som jag inget gör åt men nästa sommar vill jag komma hit och känna att jag kan äta av alla de lokala delikatesserna utan att tänka på vikten.

    Kram på dig Maidi

    SvaraRadera