Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

söndag 8 augusti 2010

gästbloggar

en ganska gammal bild på oss hihi.

Hejsan allihopa som läser min mammas blogg! Det är jag som är Leyla, ska fylla 14 snart och jag tänkte gästblogga lite på mammas blogg i smyg så blir hon nog glad sen hihi:) Jag tänkte bara säga att det är jätte roligt att se min mamma så arrangerad i detta, jag menar i bloggandet och i det bloggen handlar om. Det var nog på tiden att mamsen skaffade sig ett intresse som hon verkligen tycker om och ni ska veta att hon älskar er läsare väldigt mycket och hon är verkligen jätte ledsen för att hon missade den där bloggträffen för att vi var i finland. Men som hon skrev i det tidigare inlägget, livet går vidare. Just nu är vi i stockholm och mamma bloggar inte så mycket när hon är någon annanstans än hemma men eftersom att vi kommer hem imorn så har ni henne snart tillbaka på bloggbanan igen:) Sen är hon jätte glad över att få vara med i "sveriges inrednings bloggar" eller vad det nu heter hehe. Så nu har ni lite att läsa från mig också hihi och som sagt så är jag helt galen i twilight så jag har en typ av twilight blogg. Ni kan komma till den genom att trycka här. Men det va nog det jag hade o säga.

Och tummen upp för att min mamma är världens bästa mamma i hela världen!

Kramizar Leyla

4 kommentarer:

 1. Hej Leyla! Så kul att du gästbloggar på mammas blogg. Härligt inlägg du skrivit. Har en dotter som heter Emma. Hon fyller 13 år nu i december. Emma är också galen i twilight precis som du. Har du en blogg du med? Om inte starta en. Det här är så roligt och fler bloggträffar kommer om man missat en! Hälsa mamma din och gratta för att hon kommit med i inredningsbloggar sidan! Kram ifrån din mammas bloggar kompis Christa

  SvaraRadera
 2. Läser man bättre så har du ju en blogg. Sorry! kram

  SvaraRadera
 3. Hej Leyla! Kul att få lära känna dig lite också.
  Hälsa mamma så gott från mig.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Tack gumman! Du är min skatt! Älskar dig!
  Kram mamma

  SvaraRadera