Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

söndag 22 augusti 2010

Kungen och Vampyren

Hej på er alla!
Då var helgen nästan slut igen. Har inte hunnit så mycket med inredningen den här helgen men en liten paus väl skadar inte.
Igår var jag på stan med Leyla och jesses vad det var folk där! Men inte konstigt...Kungafamiljen var ju på stan! Vi kom till stan ganska så sent och hade inte ens chans att komma nära gatan så Leyla fick lyfta upp mobilen med kameran på och hoppas att hon kunde fånga någon Kunglihet på bild. Här åker själva Carl XVI Gustaf och Silvia i en hästvang.

Efter de kom en hästvang till och där satt Victoria och Daniel och mittemot honom satt Madeleine. Jag tror att Carl Philip satt där också men jag såg honom inte.

Det var det med kungliheterna för då kom dags för oss att gå på bio. Vi gick och tittade på "Vampires SUCK". Bio salongen var fullsatt. Vad det kommer till själva filmen så skulle jag ger den en tvåa på en fem stjärnigt skala för den var bara för mycket.

Det blev en sen kväll. Hemma mysade vi på soffan och kollade på TV. Leyla satt vid datan och när hon slutade så tog jag över, la mig fyra på morgonen:)

Idag var jag, Leyla och en väninna till Leyla, Helena, på stan. Vi köpte en tröja till Leyla och Helena köpte en tjocktröja. Nu har tjejerna tittat på en film och det är dags att göra Leylas första läxa, SO, som läraren vill att vi ska göra tillsammans.

Hoppas alla har haft en trevlig helg hittills!

Kramizar Sirpa

13 kommentarer:

 1. Det var nog trevligare att se kungen än vampyren :-) Ni hade ju tur med vädret också under kortegen och bra bilder blev det ju också..Jag såg på nyheterna igår då de visade från Örebro..men såg ingen Sirpa i folkvimlet, kanske inte så konstigt då det var mycket folk..inte varje dag man får kungligt besök.
  Önskar dig en härlig kväll..här lyser solen efter en regnskur..
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Ni lyckades fånga kungligheterna bra på bild trots att det var så mycket folk.
  Önskar dig en fin start på ny vecka! Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. En trevlig dag förstår jag.:-) Kram

  SvaraRadera
 4. Tur det inte var kungen och vampyren i hästvagnen du menade..ler
  Ha en fin start på din vecka!
  Kramar Pia

  SvaraRadera
 5. Hahha ok jag tog en lite paus =).Ja nu är det bara bloggen min kvar. Bakgrunden vill sig inte som i butiken. Jag får den där vita randen vid sidan hur jag en gör. Ska ändra hela koden senare men jag förlorar en del bilder då. Vi har hela september på oss så det är ingen panik men jag vill dit så fort vi får nycklarna. Har haft en bra söndag. Hoppas du också haft en fin dag. Kram

  SvaraRadera
 6. Tack du är snäll du! Kram ja det är jag eller hur. hihi

  SvaraRadera
 7. Visst är det lite kul att de kungliga kom till vårt lilla län? Det är så härligt att gå på bio när sommaren är över markerar liksom att hösten är här. Får se vad vi ska gå och se för film.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 8. Hej igen.Ja jag gillar nog spännande filmer thrillers och deckare. Den senaste filmen jag såg i våras var The Gosth writer och den var verkligt spännande.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 9. Hej..
  Wihii!! Vilket besök.. Inte alla som sett dom..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Herlig dag du har hatt.
  Har ikke sansen for disse vampyrfilmene og ser ikke på noen av dem, synes det er bedre med thrillere.
  Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld.
  Klem fra Mio

  SvaraRadera
 11. Vilken fin dag du hade!
  Rönnbären på din bild ser mycket bättre ut än vår grannes,jag tycker de liknar korinter!
  Ha en bra dag!
  Kram!
  Märta

  SvaraRadera