Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

tisdag 15 juni 2010

Full rulle!


Hej alla sköna! Igår hade jag full rulle på gång här hemma igen. Det har blivit så dom sista dagarna, men jag är så ivrig att få gjort allt på en och samma gång.

Det blev lite spraymålning, banka med hammaren, vifta med sandpapper, lacka, planera så att det kom rök från huvudet, hämta dottern från kollo, leka med barnbarnet och göra alla hemsysslor!

Men konstigt nog har jag någorlunda ordning bland allt kaos:)

Snart stigger vi i väg till tandläkaren, min dotter får sin tandställning borttaget, vad hon har längtat efter den här dagen!

Hoppas vi hittar goa jordgubbar nånstans, de tillhör absolut till sommaren. Skönt att vi har en solig dag idag. De sista dagarna har det varit lite si o så med vädret.

Men nu ska vi i väg och sen när vi är tillbaka så fortsätter jag med mina små pyssel!

De här fina blommorna brukar jag ser om jag tar en promenad till stan.

Kramizar Sirpa

2 kommentarer:

 1. Din headerbild är så underbar, man bara smälter när man ser den. Det blir väl skönt för dottern att slippa tandställningen. Vackra pioner, förstår att du stannar upp.
  Ha det så gott, kram Pia

  SvaraRadera
 2. Hej Sirpa!
  Du har verkligen legat i de senaste dagarna. Din korgstol blev jättefin i vitt och med de vackra kuddarna. Önskar jag var lika flitigt som du, men jag drömmer om kökssoffan som jag vill ha i köket. Köpte likadant tyg som jag har i hissgardinera då jag vill sy en dyna till min blivande soffa..men får ju vänta tills jag har hittat soffan. Jag har en del ramar och ett par lampetter i sovrummet som jag tänkt spraymåla vita, så det får bli nästa projekt..sen blir det utefix.
  Oj.. det blev ett långt inlägg.
  Ha det så fint min vän
  Kram Anneli

  SvaraRadera