Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

söndag 13 juni 2010

På gång!

Nu tror jag att jag har kommit på gång här!

Vilket vädret vi hade idag och jag var tvungen att gå ut. Skulle åka köpa målarfarg och hämta mitt barnbarn till mig och det blåste så att man fick hålla i hatten. Jag hade ingen hatt men ni vet, STORM!

Jag har känt mig lite snurrig i huvudet idag för jag ville göra så många olika saker samtidigt. Men slutligen började jag med att restaurera en gammal virkad spets och sy. Kunde sy en sak klart men jag återkommer med det när en annan sak är klar också. Och det gjorde jag hela kvällen, alltid när jag kunde om inte mitt lilla barnbarn ville ha min uppmärksamhet. Vi har pysslat allt möjligt med henne också idag!

Och när hon började sova så då började jag fixa det här blogget och det tog lite tid också innan jag lärde mig hur det här funkar.

Min dotter, alltså den som bor hemma fortfarande, är inte hemma just nu för hon åkte på Tjejkollo igår och jag hoppas att de får ens imorgon lite bättre vädret!
Men nu är det kanske dags att hitta kudden!
Kramizar Sirpa


3 kommentarer:

 1. Vad kul att du ville länka till min butik här hos dig :-)
  Jag har mailat koden som gör att du får det fraktfritt när du handlar.
  Kramar till dig och ha en fin söndag- Lisa

  SvaraRadera
 2. Hej! Du har verkligen legat i och gjort fint här. Idag ska jag till mina barnbarn Emma och Emil och äta middag, svärsonen lagar så underbart god mat :-)
  Önskar dig en skön dag och hoppas solen skiner på dig idag..här är det samma väder som igår...blåst.
  Kram Anneli

  SvaraRadera