Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

onsdag 30 juni 2010

Tre i ett

Jag måste har varit jätte trött igår för jag hittade mig själv på soffan halv fem imorse! Tittade ut och såg att solen var framme men tänkte att liten stund till att sova i sängen skulle sitta fint.
Igår var vi först på Synsam. Min dotter hade en efterkontroll för linserna eller det skulle har varit det sista kontroll men icke. De kan inte riktigt fastställa styrkan för henne så det blir minst en besök till där.

Efter det åkte vi till Marieberg köpcetrum tillsammans med min andra dotter, mitt barnbarn och en vän. Det är aldrig fel att ta en shoppingrunda där. Det blev en liten lätt lunch också. Jag var bara lite ledsen för jag hann inte till nice.

Vi kom alla till oss. Min yngre dotter, Leyla, skulle städa sitt rum och min äldre dotter, Sanna, skulle fixa en barnsits till våran cykel som hon ska låna när vi är på semesterresan. Jag höll
sällskap för mitt barnbarn, Anabelle.

Senare åkte de tre till Sanna, Leyla skulle sova över hos sin syster och jag fick en lung kväll med mig själv och resväskan. Min del det blev en kväll att packa.
Så det blev en dag med tre saker, ögon, shoppa och packa.


Alla mina kläder är fortfarande på min dotters säng så idag ska de till väskan. Annars också har jag en hel del att fixa idag. Så det är bara att sätta på gång!
Kramizar Sirpa

3 kommentarer:

 1. Jag förstår att du måste varit trött efter en sån dag med så mycket bestyr.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Ojdå, ja efter en sådan dag kan alla bli trötta, men oavsett så är det trevligt att shoppa litet :) lycka till med att packa!♥
  Takk för din trevlig hälsning hos mig :)
  Önskar en mysig sommar!♥
  Kram från Anki

  SvaraRadera
 3. Full rulle hos dig, hoppas du får koppla av lite när du kommer till Finland..avundas dig vill också dit. Verkligen fin galge du gjort med spets..jättefint. kanske skulle man sno den iden..
  Jag fyndade lampan för endast 40kr...men ska vänta och se om den ska bli vit eller inte.
  Ha en fin kväll...och packa inte för mycket nu :-)
  Kram Anneli

  SvaraRadera