Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

måndag 28 juni 2010

Hänga romantiskt

Jag är hemma igen. Allt gick trots allt ganska bra i Stockholm och vi hade trevlig midsommar middag hos min moster. Begravningen är i augusti.
Jag gjorde nåt litet innan jag åkte till Stockholm. Jag gillar att använda saker som jag hittar här hemma, som nu, en liten gammal trädhängare, målarfärg, spetsgardin, band och vips det blev en liten söt romantiskt klädhängare som får nåt att hänga snart. Nåt som betyder ganska mycket för mig och jag är mycket glad att jag har den kvar!
Är det åldern eller vad är det att man börjar gilla mer o mer saker från sin barndom?Den där blommiga tapetten ska snart bort hoppas jag!

Kramizar Sirpa

4 kommentarer:

 1. Din hängare blev jätte söt! Jag har alltid gillat gamla saker och är uppväxt i ett hem fullt av gamla ting. Jag bara älskar det!
  Ha en fin måndag i solskenet!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Jadu, är det åldern eller vad är det.
  Jag älskar också allt som finns kvar från min barndom.
  Mammas och pappas familjebibel som väger flera kilo har flyttat in här hos oss t.ex. fast ingen av oss är det minsta religiös men i den tittade jag ofta på bilderna när jag var liten så den ville jag ha när mamma gick bort.
  Din galge blev så jättesöt.

  Maidi

  SvaraRadera
 3. Ja jisses vad härligt det var att shoppa på ett svalt köpcentra en stund..mutade barnen med fika efteråt ;)
  Beklagar sorgen :(

  Kram Git

  SvaraRadera
 4. Åh så fin den blev din galge.
  Kram Agneta

  SvaraRadera