Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

onsdag 16 juni 2010

Sytt och middag


Det var så härligt att vakna imorse, dra gardinerna åt sidan och se den blåa himlen och solen! Jag åt frukosta i lung o ro för alla andra sov. Min andra dotter sov över hos oss också med sin dotter. Sen "öppnade" jag min syateljé.

Igår gick vi igenom alla min dotters kläder och det kom fram kläder som skulle förändras, klippas och sys. Så jag hade en hel del kläder i köket, både som skulle sys med hand och med maskin. Jag började sy med hand, ville inte väcka de andra.

Så här såg det ut på köksbordet imorse.

Nånstans där mellan gick jag och handla, hann säga hejdå till min dotter och barnbarnet och sen ett tiden var det dags att springa i tvättstugan, tvättade fyra maskiner tvätt och sen fortsatte jag att sy med maskin.

Och nu är det dags att jag skulle börja göra mig i ordning! Jag ska på middag ikväll eller jag måste iväg redan lite före sex. Min andra dotter gör sig i ordning att åka till sin syster.

Så jag önskar er alla en trevlig onsdagkväll!

Kramizar Sirpa


4 kommentarer:

 1. Härligt att du också fått njuta av solen idag. Själv har jag varit ute hela eftermiddagen sen jag kom hem från jobbet. Badat i sjön också..lite kallt men skönt. Du har haft fullt upp igen, sytt och fixat :-) Hoppas du får en riktigt trevlig middag .
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Hej Sirpa låter kul med middag! kram Annica.

  SvaraRadera
 3. Låter som en hektisk dag. Hoppas middagen var god! Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Hei Sirpa,
  tulin katselemaan uutta blogiasi...

  AS

  SvaraRadera