Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

onsdag 4 augusti 2010

Ett av 4 börjar få form

Hej alla goa! Det är alldeles blå himmel där ute, äntligen, och jag sitter inne! Men vad ska jag göra. Klockan är redan halv nio och jag måste börja packa, efter att jag har skrivit det här, för vi ska åka till Stockholm imorn till min mormors bekravning som är på fredag.
Det blev ingen behandling på möblerna med sandpapper idag, jag har bara inte hunnit helt enkelt. Ni vet det där vanliga hemmafixet som man gör varge dag och sen har Anabelle viljat ha lite extra uppmärksamhet idag.
Men ni som inte vet så gör jag om mitt sovrum totalt, det tar lite tid men jag vill ju göra saker själv så mycket som möjligt och inte köpa så mycket färdigt. Nu börjar ett av fyra hörn få form. Brevid min säng står det runda bordet som jag målade vitt, där nere på lilla hyllan fick mina inredningtidningar plats. Bordet ska sandpaprats och jag skulle vilja ha nån skrift på den.

Brevid bordet står min korgstol som jag har målat och sytt två kuddar på från gamla spetslakan. Hur stolen blev så är jag faktiskt ganska så nöjd.

Ovanpå de finns den nya hyllan och där på andra väggen hänger den där tavlan som jag gjorde för ett tag sen.

Ovanpå min säng hängde jag texten DREAM och Leyla fick plats under den.

Så ser den hörnan ut, tre kvar:) Och sen vet jag inte än hur alla små detaljerna kommer att stå men tiden får visa. Fortfarande väntar jag på att få bort den där blommiga tapetten, men människan som skulle tapetsera hos mig har inte haft tid än.

Och här kommer en annan anledning varför jag har inte haft tid idag! Jag lovade Leyla att titta på "twilight" och "new moon", hon är ju helt besatt av the twilight saga, kolla hennes blogg här som exempel;) men nu måste jag säga att jag vill se "eclipse" också:)


Som sagt så åker vi till Stockholm imorn och jag vet inte än när vi kommer hem men det blir senast på måndag.
Jag önskar alla ett härligt slut på veckan!

Kramizar
Sirpa

13 kommentarer:

  1. hej Sirpa så fint du har det i ditt sovrum, gillade bordet och stolen jätte mycket. Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  2. Hej Sirpa!
    Tack för din kommentar hos mig, så roligt att hitta din fina blogg. Så fint du fixar till det i sovrummet, jättesnyggt. Nu ska jag kika vidare hos dig.
    Ha det gott!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Hej Sirpa! Så fint sovrummer blir. Ha det så bra du kan i Stockholm...Vi hörs! Kram från Mita

    SvaraRadera
  4. Verkligen fint.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  5. Du kommer att få världens finaste sovrum om alla 4 hörnen blir lika fina som den här.
    Begravningar är aldrig så roliga men hoppas du får det bra i storstan i alla fall.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  6. nemen åh vad snällt av dig att reklamera min blogg mami haha :) men du måste ju faktiskt erkänna att twilight är superduper bra!? :)

    SvaraRadera
  7. Vad fint du gjort i din hörna i sovrummet. Bordet var ju jättefint. Korgstolen såg väldigt fin ut har själv en tvättkorg i rotting som jag tänkt måla vit, nu blev jag inspirerad när jag såg din stol.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  8. Så fint du har det vännen! Ja du man är väl en obotlig romantiker. Ju mer spets och rosor desto härligare är det haha. Tack japp o mera kort har det blivit. Ha det nu så bra du kan. Kram

    SvaraRadera
  9. Så himla rart det blev i ditt sovrum, förstår att det varit en jobbig dag, men ha det bra, kramen

    SvaraRadera
  10. vad duktig du har varit :) och vad skoj att du ville vara med i min tävling

    Lycka till

    Kram Malin

    SvaraRadera
  11. Hallå! Här är det samma väder, molnigt och trist men det måste gå det med. Hoppas allt gick bra igår. Inte mycket att städa när alla kartonger står här och där men lite måste man röja. Ha det bra kram

    SvaraRadera
  12. Hej Sirpa! Hoppas allt gick så bra det nu kan på begravningen..ett sista farväl ar alltid jobbigt..men tänk på att de finns där omkring oss fast vi inte ser dem :-) Superfint det blev i ditt sovrum..du får nog komma hit och fia mitt också..får inte till det där inne. Bordet är underbart , har letat efter ett likadant men inte hittat ännu. Kuddarna på den fina korgstolen gillar jag så tänkte sno/låna din smarta ide till liknade här hemma .
    Ha det så skönt...
    kram Anneli

    SvaraRadera
  13. Hej Sirpa! Vad kul att du hittat till SIB, jag har lagt in dig som medlem nu. Välkommen i gänget :-)

    Vackert ditt sovrum blir :-)
    Kram Lisa

    SvaraRadera