Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

söndag 1 augusti 2010

Mysdagen!

Hej alla goa! Tack för eran härliga kommentarer, de värmer!
Igår åkte Sanna och Anabelle hem och Leyla och jag undrare lite vad vi skulle göra. Först tittade vi lite vad det går för filmer på bio men det gick inget som vi gillade så vi bestämde att ha "heladan-mysdagen"! Vi kom överens att inte öppna datan hela dagen bara att umgås.
Vi gick till affären att hyra två filmer och ladda oss med gosaker. Jag köpte också Aftonbladet som kom med en härlig bilaga med Shabby Chic och Loppis!
Vi tog liten lung stund innan jag började laga mat. Jag bläddrade min "Härligt-Hemma" -bilagan och Leyla gjorde sitt.

Vi dukade soffabordet och laddade DVDn. Vi åt go mat och tittade på första filmen "it´s Complicated". Jag tycker den var rolig med bra skådisar men Leyla tyckte att den var så där, och enligt henne skådisarna var gamla. Kanske liten generations krock där:)
Efter filmen tog vi liten "paus". Leyla provade kläder som hon ska ha på begravningen på fredag. Jag sorterade tvätt.
Sen var det dags att göra mysigt på soffan och ta fram gosakerna, läsk, godis, snacks, inte så nyttigt men gott!
Andra filmen "Valentine´s day". Så där, helt okey tycker jag men Leyla gillade den, så klart, filmen är ju full proppat med nya heta unga skådisar.

Resten av kvällen mysade vi på soffan, pratade och tittade på tv bl. a. "Criminal minds". En skön dag med min dotter!

Idag är det tvättstugan som gäller och sen tänkte jag göra lite pyssel med fotoramar som jag målade före semestern. Och jag börjar undra på allvar om solen har gått på semester?

Jag önskar alla en trevlig söndag!

Kramizar Sirpa

13 kommentarer:

  1. Härligt med filmkväll =) tack för dina rara ord och visst är de jobbigt att vara nyfiken =) du ska inte behöva vänta så länge....ha en skön söndag
    kram pia

    SvaraRadera
  2. Hej Sirpa!
    Ja, lite nervös blir man ju på att solen sagt sitt....men det kan svänga snabbt...eller? ;o)
    Vet du, det går att åka buss ut till rondellen och då är det bara 700m till min butik på vägen in mot Lockenkil. En av bussarna går den gamla vägen och heter linje 314 och så finns den som går på R50 (vet inte vad den heter).
    Kul om du kommer! Välkommen! :o)
    Ha en fin söndag!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Det låter verkligen som en mysdag.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig mysdag nu verkar ha haft. ibland behöver man bara slappa och ha det gott med de sina. Min dag gick ju alldeles för fort, det är så när man springer på loppisar. Men fynda det gjorde jag ju, ett gammalt fönster har jag velat ha i ,ånga år men inte hittat något eller så har det varit på tok för dyrt..detta kosta 50kr. Tallrikshyllan är också något jag velat ha men inte hittat förrän denna bara stod där och väntade på mig kändes det som..59kr..Lagom för min ekonomi :-) Ibland har man tur..blev så nöjd med dagen..
    Nu ser jag fram emot at5t få se dina ramar..
    Ha en bra dag...
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig mysdag och kväll ni haft du och din dotter. Lite film och gott att snaska på det är precis det man behöver ibland.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  6. Vad härligt ni haft det!
    Visst är det kul att ha en dotter och du som har två, att göra tjejsaker med.
    Jag har två grabbar också 20 o 18 och de är jättebra också, särskilt när man behöver hjälp och min man inte kan ;-)

    Ha det gott!
    Kram Helene

    SvaraRadera
  7. HEJ! Jag tackar för alla dina kommentarer har inte bloggat så mycket för jag har bråkat med koder hela helgen och pysslat. Jag är också sommar människa och hatar när det är sånt här väder många dagar, det regnar igen här. Bloggträffar är mysigt och det går fler tåg. Hihi Du är så gullig i dina kommentarer. Tack söta för att du gillar det jag gör. Tack ja den kransen passar väl mig så bra. Är glad över den. Hoppas du haft en fin helg. Hör snart igen kram

    SvaraRadera
  8. Kul att du vill vara med i min tävling. Välkommen!

    Ha det bra

    /Anette

    SvaraRadera
  9. Hello!
    Tack för din gulliga kommentar hos mig :) Vad härligt det lät med er mysdag! Inte så ofta man får mysa med tonårsdottern här men när det väl händer så gäller det att passa på..
    Idag tvättar o packar jag, stockholm imorgon!
    Kram Git

    SvaraRadera
  10. Hej igen!
    Här är det varmt och lite sol och lite moln idag. Regnade i natt men inte blev luften bättre för det. Blir nog mer regn verkar det som..bara det kommer i natt så gör det inget:-) Då har du bra pysselväder, har själv inte pysslat med något idag..blev ju ganska mycket igår. Ska sy om de gamla lakanen till en hissgardin och ev kuddfodral..det du sydda innan gav mig inspiration.
    Ha en fortsatt skön dag..
    kram Anneli

    SvaraRadera
  11. Hej där!:) Oj vad härligt, vilken myspys dag ni hadde :) Älskar mys dagar! I dag har det varit mycket att göra innomhus, tvätta kläder og städa lite. Tack för din goda hälsning!:) Jag blir så glad att du kiker inn till mig :))
    Skönt att solen kiker till dig, här är det mulet, hoppas regnet inte kommer nu bara!
    Önskar dig en skön dag, kram Anki

    SvaraRadera
  12. Tack snälla för ditt besök och din kommentar på min blogg!
    Nu ska jag titta runt lite på din härliga blogg.
    Kram, Jenny

    SvaraRadera
  13. Du är snäll du Sirpa.:-) Kram Stina

    SvaraRadera