Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

torsdag 12 augusti 2010

NattSkärm

Det är mitt i natten, vardagsrummet är fullt med tyg och spets, pärlor och tråd. Jag fick en inspiration sent på kvällen att göra en lampskärm. Det var bara att ta fram sygrejerna och prova verkliga bilden i huvudet.
Silkband, glittrande blommor...

spets...

gammal lampfot från min mormor...

Och sen var skärmen färdig. Liten, gullig, kanske inte direkt som min bild i huvudet men den får duga än så länge.

Lite tidigare ikväll fick Leyla för sig att baka. Det blev chockladsnitt. NAM med kall mjölk!


Jaha, det är väl dags att lägga sig. På morgonen kommer Anabelle till oss, skönt!

Kramizar Sirpa

11 kommentarer:

  1. Jättefin....pröva med att göra en vliselinebild av mormor och styk på...Kram från Mita

    SvaraRadera
  2. OJOJOJ vilken fin skärm och att man kan skapa mitt i natten. Mums kakorna ser underbara ut. Leyla kan få komma och baka åt mig också! hihi. Hoppas också att jag hittar borst setet men man måste ha tur. Ja det har varit lite tyst men jisses nu har jag en massa kommentarer att svara på hihih. Alltid roligt att få många såna. Hhah var inte avis jag hittade ingenting på loppis. Absolut ingenting. =(. Ha det bra kram

    SvaraRadera
  3. Tack för den rara kommentaren Sirpa inne hos Angels & dreams. Visst blev väl bordet fint. Pia är så duktig med penseln. Kram

    SvaraRadera
  4. Återigen en gullig kommentar om korten och tagsen! Du är bara för söt. Puss och tack

    SvaraRadera
  5. Jättesöt lampskärm , den passar ju fint på ditt fina sovrumsbord..Har själv en gammal lampa liggande här som jag tänkte göra en ny skärm till..Har inte gjort något på ett tag nu men det kommer väl igen. Idag slutade jag tidigt och har varit med en vännina nere vid sjön så idag blev det mycket bad. Fick plötsligt en ledig dag i morgon, inga barn som ska ha mat...härligt :-) Ska städa och fixa lite hemma, de har lovat regn här så det passar bra.
    Hoppas du haft en härlig dag med lilla Annabell..
    Snart dags för Sommar med Ernst...ha en skön kväll..
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  6. ohhh så fin, ler och känner såååååå igen mig på att idéer brukar komma den sena timmen!
    må väl, varmkram lotten

    SvaraRadera
  7. Hej.

    Den blev ju supersöt lampskärmen och den passade ju verkligen foten. Jag kunde vara likadan förr innan småbarnen, bara var tvungen att pröva ideér på en gång även om det var mitt i natten. Nu hinner jag nästan somna innan huvudet landar på kudden så det blir inte så kreativt på natten. Åh de där kakorna är så goda, mamma bakar dem jämt. Kom på när jag såg bilden att jag glömt bort att jag faktiskt har en hel burk sådana kakor i frysen. Jag hade även glömt bort att jag går på Gi så lyckan blev kort....attans.

    Hoppas du mår bra.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  8. Verkligen fin!!
    Och så rar dotter som bakar!!
    Och chokladbröd är såå gott, vet du den burken jag visade på min blogg nu var full av just chokladbröd som min mamma bakat till mig!:)
    kraam

    SvaraRadera
  9. Tack Sirpa för den otroligt värmande och goa kommentaren om mina kort. Du är så snäll. Det blir extra roligt att göra kort när andra också uppskattar det. Tack jag ska fortsätta även om det kan bli lite tröttsamt för andra kanske att titta på. hihi Ha en underbar dag min kära vän. Kram

    SvaraRadera
  10. Så jättefin skärm du har gjort.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  11. Chokladsnittar är en favorit för Matilda och mig.
    Smart idé det du gjorde som lampskärm.
    Kram Helene

    SvaraRadera