Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

måndag 30 augusti 2010

Pink Champagne

Hej på er alla! Jag vill först tacka alla som lämnade så fina komentarer om min mormor. Det värmer verkligen! Så ett stort TACK till er!
Ny vecka och hösten börjar knacka på dörren. Förmiddagen ramlade post in från postlådan och kom med den här lappen. Och jag tänke direkt "Ou jee, skönt, den är här!" Jag skrev snabbt köpslistan, klädde på Anabelle och mot Ica. Hadlade och hämtade pakettet.

Det var ju min VINST från NO 47 som jag vann här om dan! Jag tog bort det bruna papret och där inne fanns en mycket fin låda med blommor på. Spännande...

Och där inne låg min underbara vinst Ljuset med doft av Pink Champagne och en fin kort med hälsning från Mia! Så stor TACK och kram till dig Mia!

Ljuset doftar ljuvligt go!

Så jag kommer säkert att ha mysiga och väl doftande stunder i höstmörket.

Vill vi eller inte så hösten är snart här. Lite sorgligt att tänka att sommaren ska vara slut men jag hoppas att vi får en lång och varm höst innan snön börjar falla. Men som tur kan vi tända många fina och väl doftande ljus och mysa!

Jag hoppas att alla har fått en bra start på veckan!

Kramizar Sirpa

14 kommentarer:

  1. Åh vilket underbart paket vännen. Grattis till den fina vinsten.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  2. åh vilken härlig vinst! Det är ju inte ofta man brukar ha turen att vinna så passa på att njuuut av ljuset nu! =)
    Ha en härlig dag.
    Kram Dessie

    SvaraRadera
  3. Hej Sirpa!
    Grattis till den fina vinsten, den kommer ju till användning nu när hösten smyger sig på. Här har det också blivit svalare så inget mer bad för i år ..tror jag...:-) Solen värmer gott men det är inte så varmt annars..får promenera istället det är ju skönt det också, sen hem och mysa med tända ljus.
    Ha en skön kväll vännen...
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  4. Kan ju inte bli bättre att börja veckan med att få paket.Bara Älskar när postis har paket till mej.Vad fint paket du fick .Vilket underbart härligt innehåll.Många jag känner såjer att köp den doften på ljus .Doftar bara så gott .Gör det det.?är det starkt eller luktar det bara bara mera ?????Ja tycker också det blev häst for snabbt .Men det är ju härligt att mysa och mysa med massa ljus.Ha en skön kväll rara du Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Hej Sirpa!

    Lite rosa champagne-doft kan man verkligen behöva ha omkring sig för att få lite guldkant på vardagen. Hoppas allt är bra med dig och att du får en bra kväll!

    Kram Carina

    SvaraRadera
  6. Grattis till vinsten. Ljuset doftar säkert underbart. Det är så mysigt att tända ljus nu när hösten närmar sig.
    Vilket fint kort på dig och din mormor. Något att minnas till.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  7. Hej vännen! Grattis till den fina vinsten. Nu är väl allt bra. Hade ett möte i lägenheten med fastighetsägaren så det kommer att bli kanon. Är så trött. En massa kommentarer har strömmat in men ja tiden finns ju inte just nu att svara alla. Allt går bra nu med jobb mm. Ser bra ut med allt och hoppas det fortsätter. Hoppas du hade en fin dag och att gravsättningen gick bra. Nu ska jag kolla lite bland era fina bloggar. Sköt om dig jag svarar när jag får en liten paus mitt i hela ruljansen! KRAM

    SvaraRadera
  8. Gratulerer med nydelig gevinst.
    Herlig med champagneduft.
    Håper også på en laaang, varm høst før vinteren kommer.
    Ønsker deg en fin mandagskveld.
    Klem fra Mio

    SvaraRadera
  9. Så mysiga saker.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  10. Hej!!
    Ooo Tack själv!! För att du var med och firade!
    Jaa, visst är doften ljuvlig...

    Kram på dig!

    Mia

    SvaraRadera
  11. Vilket fint paket, grattis till vinsten!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  12. Hej!!
    Vilken fin vinst!
    Ja, det blir liiite roligare att springa i tvättstugan när tvättmedelsförpackningen ser fin ut. :) Har du fått en tvättmaskin... lite avis nurå. :)
    Hoppas att du får en bra dag!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  13. Oj vilket fint pris. Att man inte kan ha sån tur att vinna själv *Ler*

    kram Cattis

    SvaraRadera