Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

tisdag 3 augusti 2010

Småpyssel och spets

Hej på er! Nu är tisdagen nästan slut! Vad fort den här dagen gick! Jag har kännt mig kanska så trött hela dagen. Vaknade åttatiden imorse, trött, men kunde inte somna om. Jag brukar go upp tidigt men idag känndes det segt.
Idag har jag haft hammafix. Jag gick genom våran skafferi, bort alla "bästa före datum" gått förbi saker, diska osv. Anabelle har också varit här idag så det har pysslats med henne en hel del.
Småpyssel har det blivit, lite målande av små saker och fixande i mitt sovrum. men inget blev så färdigt att jag skulle ha viljat fota än.
Jag skulle leta efter nåt annat så kom fram en påse fullt med olika spetsar som jag hade glömt bort att jag ens hade. Det var en rolig överaskning!



Hoppas jag känner mig lite piggare imorn för jag har planerat att ge lite sandpapper behandling till några möbler.
Men nånting som gör mig glad är att jag vet att en överraskning är på väg till mig med posten!
Nu är klockan tolv så säger jag Natti Natti!

Kramizar Sirpa

6 kommentarer:

  1. Visst är det jobbigt när man är så trött och samtidigt vill pyssla med lite saker? Hoppas att du är piggare nu gumman.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Vad spännande med ett paket. Och vad duktig du är som städat i skafferi och lådor.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  3. Oj vilken härlig påse med så många fina spetsar du hittade. Sådan påse skulle jag också vilja hitta :-) Har själv varit trött idag också men har i alla fall fått bilen polerad..det skulle jag gjort för flera år sedan..den är röd men har varit rosa i många år..Efter det blev det ett av svalkande dopp. Spännade med paket och spännade när du berättar vad du fick..Städa skåp och skafferi skulle jag också behöva göra..det får bli höstjobb.
    Ha en skön kväll...
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  4. Åh vilka härliga spetsar! Vilken underbar överraskning, som att hitta en bortglömd 500-lapp i jeansen då man ska tvätta. =)
    Kram Dessie

    SvaraRadera
  5. Älskar spets, wow blir helt lyrisk av all spets hihi. Usch ja är också trött men har svårt att gå och lägga mig. SNART kommer den, med posten ihhii. kram PS tack för kommentaren vännen! Kram

    SvaraRadera
  6. En sådan upptäckt blir man lycklig utav, visst är det så fint med vackra spetsar, är nu hemkommen efter tre intensiva dagar i oslo, ha en fortsatt fin vecka, kram

    SvaraRadera