Om mig

Mitt foto
Örebro, Sweden
Hej! Vad roligt att du tittar in! Jag skriver här i min blogg om allt mellan himmel och jord, om min familj - har två underbara döttrar och två barnbarn, inredning, fixa och pyssla, film och musik, vanlig vardag!

tisdag 31 augusti 2010

Byta jobb eller dansa på rosor

Halloo Halloo alla! Vi har haft underbart väder idag iallafall här Örebro! Nästan blå himmel och SOL, varmt bara lite lätt vind.
Igår kväll fick jag prova på några olika jobb. Först var jag elektriker i en liten stund och jag får bara hoppas på att jag har kopplat in allt rätt, har inte provat än :/ Men lugn, jag har gjort samma sak tidigare och ingen har skadats.

Sen fick jag vara rörmokare...jaja, det gick inte så bra, glömde en liten detalj, gängtejpen! Så jag fick en liten dusch :( Och jag hade inte tejpen hemma.

Jag kunde inte slutföra mitt lilla jobb så jag och Leyla bestämde oss för att vara bagare och bakade många bullar. De var goda med kall mjölk.

Idag tog jag och Anabelle en lång promenad ute. Först köpte vi gängtejp och sen tänkte jag ta oss till en loppisaffär vart jag var förra veckan och sett en grej som jag ville ha till mitt sovrum. Jag hoppades bara att de hade kvar den och YES den var där och väntade på mig :)
Nu är det först mat som ska lagas sen är det dags att sätta gängtejpen på plats och prova starta min nygamla tvättmaskin som min morbror lämnade till mig här om dagen. Hoppas den funkar för då skulle jag inte behöva springa i tvättstugan längre, iallafall inte så ofta! Och det skulle mina muskler gilla!

Här får ni en pytteliten titt på grejen som jag fyndade i loppiaffären idag. Jag kan säga att den kommer till det fjärde hörnet! Jo, efter en skönhetbehandling. Det bara kittlas i fingrarna för att jag vill börja göra iordning den.

Jag var så glad att jag fick min lilla grej och det var fint väder och annars också allt var okey, så jag köpte en bukett rosor till mig själv och nästan dansade hem :) Visst är de fina? Jag vill gärna dela de med er alla goa!

Önskar alla en fortsatt fin kväll!


Kramizar
Sirpa

20 kommentarer:

  1. Så flink du er til å ordne opp.
    De bollene så herlige ut.
    Skal vedde på at i juli måned var det regn i Ørebro kun de 2 dagene vi var der.
    Blir spennende å se loppisfunnet ditt til soverommet.
    Så nydelige roser, tusen takk for du deler!!!
    Ønsker deg en fin tirsdagskveld.
    Klem fra Mio

    SvaraRadera
  2. Grattis till din vinst!
    Jäklar vad händig du är då, jag skulle koppla en lampa för lääänge sen och lyckades släcka hela huset...gissa om grannarna var glada?!, haha!
    Det ska bli spännande att se ditt loppisköp, kan det vara ett litet skåp?!

    Ha den bra vecka du med!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  3. Nu fick jag mig ett gott skratt...vaktar du?!
    Jo det är ju oxå ett kvällsnöje, haha!

    Kraaam!

    SvaraRadera
  4. Ja, alltså jag sitter i badrummet och vaktar min tvättmaskin: lampan ljuser, maskinen rullar, inga konstiga ljud, ingen rök, vatten kom in och den har gått ut en gång som den ska. Det här är en nygammal som har inte rullat ett tag så nu kör jag en sån här rengörningsmedlet i den. Hoppas den får inga vingar när den börjar centrifugeringen!

    SvaraRadera
  5. Hej Sirpa,
    Tack för din rara helghälsning hos mig. Så händig du är, och nyfiken blir man allt på ditt loppisfynd - är det månne ett litet skåp ?
    Önskar dig en riktigt skön vecka.
    Kram/Marita

    SvaraRadera
  6. bra att man kan prova på olika yrken hihi har själv gjort den ena med det andra och en bra kvinna reder sig själv. Underbara rosor, dom var du väl värd. Ska också köpa rosa och vita till vårat nya hem sen när allt är klart så det blir lite extra fint när jag fotar och visar er sen. Allt löser sig nu det kommer att bli så bra. Jag ska vila hihihi eller? Hoppas det gick bra med tvättmaskinen. På måndag börjar jag plugga mitt i allt. Ska plugga bokföring. Hörs kära vän kram

    SvaraRadera
  7. Hej Sirpa!
    Ja, jag känner mig lite duktig nu faktiskt. *ler* Vilket, när jag läser allt du har gjort, inte ska vara ensam om att känna.
    Åh, vad jag oxå skulle vilja ha en tvättmaskin i badrummet. Tyvärr så får en sådan inte plats.:(
    Nyfiken på ditt loppisfynd!!
    Buketten med rosor är du verkligen värd!!!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  8. Hej Sirpa , tack så hemskt mycket för din omtanke och dina ord dem värmer. jag känner inte mig lika ensam längre och börjar att må lite bättre tack vare goa rara männniskor som dig själv :)

    Kramar Malin

    SvaraRadera
  9. Ja, elektricitet skrämmer mig, där går en gräns... (har många gränser! *ler*)!

    SvaraRadera
  10. Vad duktig du är - en riktig " handy girl". Tack för din söta hälsning hos mig. Sov Gott
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  11. Åh vad aktiv du är ;o), ska bli spännande att se vad du hittade på loppisen!
    Ha en riktigt härlig dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  12. Åh vad du fixar och grejar.Ska bli spännande och se vad du hittade på loppisen.Underbara rosor.1000 1000 tack för dina värmande inlägg.Jag blir så glad ska du veta.h en skön dag rara du kram Rita ♥

    SvaraRadera
  13. Oj vad du grejar och donar!!
    Kul att loppisfyndet fanns kvar..

    Ha en fin dag!

    Kram Mia

    SvaraRadera
  14. Jisses så kreativ du är som fixar och donar. Sån var jag innan när jag var ensamstående med barnen..nu är det lätt att be den andre parten. Min visst ger det en stor tillfredställelse att kunna själv...Blir spännande att se vaddet är du köpt.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  15. Oj så händig du är! Skönt att kunna fixa grejerna själv.
    Här lyser solen idag, och det är riktigt härligt. Hoppas att det håller sig till helgen, så man kan njuta lite av det.
    Undrar vad det är du har köpt? Nu blir jag nyfiken...
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  16. Ja, visst är det gott med mjölk till bullarna. Det tycker jag med.:-) Kramis

    SvaraRadera
  17. Oj, vad du grejar och donar!
    Vad duktig du är som fixar själv!
    Vilka fina bullar, gud va gott med
    hembakat.
    Och vilka vackra rosor du delar
    med dig av, vardagslyx! ;)
    Ha det bra! Kram Nina

    SvaraRadera
  18. Duktiga du =) som fixar o trixar ....goda bullarna ser ut synd vi har lite för långt från varannn annars hade jag kommit direkt ,hi hi ja visst är de kul att man får göra de man tycker om, ska bli kul att se din nyckelhylla sen..men min nyckel har jag målat om du inte såg de...ingen riktig alltså =)
    kramar pia

    SvaraRadera
  19. Rullator??

    Kram din lilla mångsysslare :)
    /Git

    SvaraRadera
  20. Hei! Kyselit kääntäjästä.olen ottanut sen osoitteesta http://www.google.com/ig/adde?synd=open&source=ggyp&moduleurl=www.google.com/ig/modules/translatemypage.xml

    SvaraRadera